x

zomersale: scoor tot 30% op jouw favoriete items

Bezig met laden...

Bamboo Basics boxershorts

Bamboo Basics staat voor 'extreem comfortabel ondergoed' - zoals we allemaal konden zien in deze reclame! Zodra je Bamboo Basics ondergoed draagt, wil je niet meer anders. Hoeft ook niet, want door de eigenschappen van bamboe blijf je de hele dag fris. En dat is niet het enige fijne: omdat bamboe op een natuurlijke wijze groeit, wordt het mileu minder belast. Voor zacht, antibacterieel en mileubewust ondergoed voor heren en dames moet je bij Bamboo Basics zijn!

Bamboo Basics boxershorts
filter & sorteer 1

29 producten

Bamboo Basics reclame

Je hebt 'm misschien wel voorbij zien komen op televisie of op Facebook: de lollige Bamboo Basics reclame die maar weer toont hoe belangrijk comfortabel ondergoed is. En dan bedoelen we niet zomaar comfortabel - we hebben het hier over extreem comfortabel ondergoed. Want iedereen weet hoe ontzettend irritant het kan zijn als je last hebt van labels, randjes, omhoogkruipen of ander ongemak. In de commercial wordt dan ook meteen duidelijk dat dat met Bamboo Basics verleden tijd is. Dankzij de zijdezachte eigenschappen van bamboe ondergoed zit niets jou meer in de weg - met alle hilarische gevolgen van dien. Bij Bamboo Basics weten ze wat ze waard zijn: laat je verrassen door extreem comfortabel ondergoed ;-)

extreem comfortabel ondergoed

Maar wat maakt dat ondergoed nou zo extreem comfortabel? Niet alleen in de Bamboo Basics reclame wordt dat duidelijk, ook bij een blik op de samenstelling van deze boxers zie je al snel de voordelen. Bamboe heren ondergoed en bamboe dames ondergoed is namelijk behalve enorm zacht aan je huid ook antibacterieel, temperatuurregulerend, vochtabsorberend en UV-beschermend. Een flink rijtje, vind je niet? Dat vonden ze bij Bamboo Basics ook, dus wordt er maximaal geprofiteerd van al deze fijne eigenschappen. In onze blog vertellen we je meer over de voordelen van bamboe ondergoed.

 

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops