10 ondergoedfeitjes die je nog niet kende

Bezig met laden...

Ondergoed: je staat ermee op, gaat ermee naar je werk, op date, op vakantie, naar de sportschool en (soms) ook weer mee naar bed. Het is de basis van je outfit, dus het is gek om je niét te verdiepen in wat je onder je kleding draagt. Deze week bestaat boxers.nl 10 jaar - het perfecte moment om stil te staan bij je onderbroek! Dat doen we met de 10 leukste, gekste en opmerkelijkste ondergoedweetjes. Dit zijn ze:

1. 1 op de 5 mannen trekt niet iedere dag een schone onderbroek aan

Sorry, hopelijk hebben we je eetlust niet voor de rest van de dag verstoord. Volgens onderzoek trekt 22% niet dagelijks wat nieuws over z'n billen. Dit tegenover 18% bij de vrouwen (wat het trouwens niet veel beter maakt).

2. 5 tot 7% van de mannen draagt helemaal geen ondergoed

Oké... we weten niet over welk feitje we meer verbaast zijn, maar er bestaan dus ook genoeg mannen die nooit ondergoed dragen. Al moeten we toegeven: er zijn soms momenten waarop je liever geen boxershort draagt

3. 10% van de mannen laat zijn ondergoed kopen door zijn vrouw

Het wordt al beter, want dit ondergoedfeitje laat zien dat deze mannen in ieder geval iéts dragen. En wie weet draaien die vrouwen ook wel dagelijks een wasje voor 'm. Als hij geluk heeft.

4. in 1850 kwam er pas een eerste echte vrouwenonderbroek

We hebben het nu wel steeds over mannen, maar laten we het eens over de vrouwen hebben. Het schijnt namelijk dat mannen dus al veel langer ondergoed dragen dan vrouwen. Lees maar.

5. vrouwen zien een man het liefst in een strakke boxershort

Toch hebben vrouwen een duidelijke mening. Het blijkt dat 70% haar vent het liefst ziet in een strak exemplaar. Laat dit volgens onderzoek nou precies het percentage mannen zijn dat daadwerkelijk een strakke boxer draagt.

6. mannen zien het liefst kanten setjes

En uit datzelfde onderzoek blijkt dan ook weer dat 37% van de heren hun vrouw het liefst zien in een kanten setje. 14% van de mannen gaf aan zijn partner het liefst naakt te zien. Tja...

7. het populairste damesondergoed is de slip

Als je nog even verder leest, komt je ook tegen dat de good old damesslip het populairst is. Of 'ie wel of niet met kant is weten we trouwens niet. Na de slip komen de string, de hipster en de boxershort.

8. in de string heb je een meer onbevangen seksleven

De slip mag dan het populairst zijn, vrouwen die strings dragen schijnen meer open te staan voor het experimenteren in de slaapkamer. Oelala!

9. mannen in vrolijke boxers hebben meer seks

Voor mannen ligt dat ietsjes anders: zij zouden volgens onderzoek namelijk gekleurd ondergoed moeten dragen voor meer seks. Tijd om eens tussen de gekleurde en geprinte boxershorts te kijken dus!

10. het wereldrecord ondergoed dragen staat op 302 stuks

Knappe vent die 302 onderbroeken om zijn billen kan hijsen. Toch lukte het ene Gary uit Engeland en haalde hij het wereldnieuws. Ach ja, hij zal wel héél dol zijn op onderbroeken. Net als wij.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops