De temperaturen dalen, je sweaters kunnen weer uit de kast en de wintertijd gaat in. Het najaar is nu écht begonnen Bij ons is dit het moment dat merken hun nieuwe collecties ondergoed en boxershorts droppen. We hebben al heel wat nieuwe modellen met de mooiste kleuren en hippe prints online staan. Dit zijn de nieuwste collecties van 4 van onze populaire merken:

nieuwe Björn Borg boxers

Wat past er nou beter bij de herfst dan bladerprints en de kleur groen? Dat moet Björn Borg gedacht hebben bij het neerzetten van de nieuwe collectie. In zowel de casual boxershorts als de Björn Borg performance lijn kom jij hip voor de dag.

7-pack boxers
94,95
performance boxers
79,95
2-pack boxers
44,95

de trends van Calvin Klein

Hoewel je met Calvin Klein altijd met de trends meegaat, weet je in de nieuwe collectie zeker dat je er trendy bijloopt. Of je nu wat zoekt voor heren, dames of kinderen, Calvin Klein gaat dit najaar voor basic ontwerpen met gekleurde heupbanden.

3-pack trunks
47,90
3-pack long boxers
42,90
dames strings
47,90

Jack & Jones wintercollectie

Ook Jack & Jones is winterklaar. Kijk maar eens naar de kleuren blauw, groen en zwart die volop terugkomen in de nieuwe collectie. Zelfs kerstboxers kun je alvast in huis halen, want ook de kerstprints van Jack & Jones stromen langzaam binnen.

5-pack boxers
39,95
3-pack boxers
29,95
jongens boxers
34,95

nieuwe collectie Tommy Hilfiger

Last but not least zetten we Tommy Hilfiger nog even in de schijnwerpers. Zoals je van dit merk gewend bent, zijn er donkerblauwe boxers in overvloed. En zoek je een cadeau? Tommy Hilfiger heeft genoeg moois voor heren, dames en kids.

3-pack trunks
39,90
wijde boxers
49,90
dames strings
69,90

 

Ben je benieuwd naar onze andere merken? Shop je favorieten uit onze nieuwe collectie en jij bent klaar voor de winter.

verder naar nieuwe collectie