Björn Borg en zijn boxers van koffie

Boxers van... koffie? We zijn best te porren voor een grapje op z’n tijd, maar als het om het materiaal van jouw boxer gaat zijn we bloedserieus. Dus ja, ook wij moesten twee keer kijken toen Björn Borg met boxers van koffiedik kwam aanzetten. Maar heren, het bestaat echt! Sterker nog: er is een verdomd goede reden voor deze materiaalkeuze.

 

zo werkt het

Zoals Björn Borg het zelf omschrijft: het leven van een koffieboon stopt niet bij het malen en drinken van koffie. Want nu gaat je koffiefilter met drap en al de prullenbak in, right? Wat nou als we dat eens even niet doen, maar het koffiedik gebruiken voor iets nieuws. Zo kwam Björn Borg op het idee om boxers te maken van koffie, of nou ja, koffiedik dan. En omdat er afval gerecycled wordt, gaat het om hartstikke duurzaam ondergoed.

Björn Borg coffee

zo voelt het

Naast milieuvriendelijk moet een onderbroek natuurlijk ook comfortabel zijn. Daarom is het koffiedik gecombineerd met een mix van het allerzachtste lyocell, polyester en elastaan. Hierdoor is de stof verkoelend, sneldrogend en sluit ‘ie nauw om je lichaam. Kortom: alle eigenschappen die een onderbroek kan gebruiken. Verder komen de boxers per twee in een eco-friendly verpakking en heb je keuze uit groen met zwart en blauw met zwart. Of je shopt ze gewoon allebei, dat kan ook, of is zelfs nog beter als je het ons vraagt ;).

Björn Borg

onze shops