x

winter sale - tot 50% korting op je favoriete merken

Björn Borg x Albini: core premium ondergoed

Bezig met laden...

Heb je 'm al gezien? De witte boxershort met op de heupband de woorden 'Björn Borg Stockholm'? Wel of niet: je moet sowieso even verder lezen, want deze core premium boxershort is meer premium dan ooit! Björn Borg ging de samenwerking aan met stoffenleverancier Albini - en het verhaal erachter zorgt ervoor dat je deze boxershort direct wilt hebben.

Björn Borg ondergoed Albini

het geheim van Albini

Hoewel de naam Albini bij jou misschien geen belletje doet rinkelen, was dit bij het designteam van Björn Borg zeker wel het geval. Stoffenleverancier Albini staat bekend als een van de besten van heel de wereld. Het katoen voelt anders, zit anders en is ook echt anders! Niet gek als je weet dat Albini onderzoek doet naar de zeldzaamste en kostbaarste katoenstoffen wereldwijd. Dus dachten ze bij Björn Borg: waarom vragen we niet of Albini een ondergoedstof voor ons wil maken? Albini was enthousiast. En Björn Borg ook. 

core premium: nóg meer premium

Zo gezegd, zo gedaan: die Björn Borg x Albini boxer kwam er onder de lijn 'core premium'. Een broertje van de bekende core lijn, maar dan nóg meer premium. Om je een indruk te geven: in onze blog over het verschil tussen core en essential lees je dat een core boxer de meest luxe variant onder de Björn Borg boxershorts is. Kun je je voorstellen hoe superieur core premium is! Wil je het Italiaanse gevoel van premium supima katoen liever zelf ervaren? Dit is de Björn Borg Albini core premium boxershort:

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops