Björn Borg x DPM: camouflage in de mix

Een nieuwe samenwerking van Björn Borg met een van de populairste prints als inspiratiebron? Dat kan maar een ding betekenen: deze collectie wil jij hebben. Na de succesvolle samenwerking van vorig jaar, heeft Björn Borg weer samen met de camouflage afdeling van de Londense ontwerper Hardy Maharishi Blechman rond de ontwerptafel gezeten. Het resultaat is een sportieve collectie met een hoofdrol voor de camouflage print. 

  bjorn borg boxers

camouflage in de mix

Het is de print die we allemaal kennen uit het leger, maar die ook vaak terugkomt in kunst en mode. DPM is een afkorting voor de Engelse naam van deze print en is ook de naam van een speciale afdeling die zich richt op het ontwerpen van verschillende camouflagepatronen. Wat het patroon in deze limited collectie uniek maakt is de combinatie met de tijger streep. Verder is ook de kleurenmix van grijstinten met wit bepalend voor de sportieve look.  

 

sportieve camo 

De collectie bestaat uit t-shirts, leggings, truien en jassen, allemaal van de beste kwaliteit waar je heerlijk in kan bewegen. Maar als ondergoed expert gaat onze aandacht natuurlijk uit naar de boxershort. Het gaat om een duo dat bestaat uit een zwarte boxer en een boxer met de print van de collectie. Tel hier de kwaliteit van Björn Borg bij op en je hebt jouw nieuwe favoriet gevonden. 

bjorn borg

Ben jij geen fan van camo, maar wel van Björn Borg? Bekijk dan de rest van de collectie, met een heleboel boxers voor heren, dames en kids

onze shops