De duurzame nieuwkomers van Björn Borg

Bezig met laden...

Een nieuw seizoen betekent tijd voor een upgrade van je ondergoedla. Dat beketent niet dat je als de wiedeweerga wat boxers in je winkelmand moet stoppen... Nee, dit seizoen mag je nadenken over ondergoed dat écht iets toevoegt. Voor een betere wereld bijvoorbeeld! Zet een stapje in de goede richting en ga voor de boxers uit de B. Tomorrow-lijn van Björn Borg.

Björn Borg sustainable boxershorts

B. Tomorrow: samen het verschil maken

Samen kunnen we pas echt het verschil maken. En dat begint al bij het kopen van je nieuwe boxershort. Als er een merk voorloopt op het gebied van duurzaamheid, dan is het Björn Borg wel. Misschien heb je het allang gelezen in onze B. Tomorrow blog of misschien weet je er nog niks vanaf. Hoe dan ook, door middel van onder andere een betere productie, duurzame materialen en recyclebare verpakkingen wil Björn Borg een verschil maken. Klaar om wat duurzame nieuwkomers te shoppen?

duurzame boxers die jij wilt hebben

1. alleen maar voordelen in Tencel

Zacht voor je billen, goed voor de wereld: dat zijn de Björn Borg boxershorts van Tencel lyocell. We snappen dat je nu het liefst alles wilt weten, dus daarom moet je zeker even onze blog over de duurzame materialen van Björn Borg lezen.

2. super sportief in microfiber

De blog van hierboven gelezen? Dan weet je nu ook dat Björn Borg naast het gebruik van duurzaam Tencel, plastic restafval omtovert tot een überfijne microfiberstof. En daar zijn dan weer deze mooie sportboxers van gemaakt.

3. nieuw en duurzaam jongensondergoed

Wat papa heeft, wil zoon natuurlijk ook. Dat kan, want we hebben een leuk assortiment aan Björn Borg jongensondergoed. Deze sportboxers voor jongens zijn wederom gemaakt van duurzaam microfiber en ook gelijk de allereerste sportboxers voor jongens op boxers.nl. Hoera!

4. ook voor milieubewuste dames

Tja, en dan kan het Björn Borg damesondergoed natuurlijk niet achterblijven. Deze performance strings zijn niet alleen gemaakt van een duurzame microfiberstof, maar zijn ook nog eens lekker stretchy én naadloos. Win-win-win! Niets weerhoudt je nog van een goede work-out.

verder naar Björn Borg

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops