Dit is het verschil tussen de populairste boxershorts van Levi's

Bezig met laden...

Echte Levi's fans weten dat er op het gebied van boxershorts flink wat te kiezen is. Basic, premium, vintage... er zijn verschillende basismodellen van Levi's die ieder seizoen weer in nieuwe kleuren opduiken. Met ieder model kom je wel goed voor de dag, maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen al die namen? Dit zijn de populairste Levi's boxers onder elkaar! 

Levi's basic boxers

Dit model van Levi's heet niet voor niets basic, want het gaat om effen stretchkatoenen boxers met daarop een groot Levi's logo. Slips, boxers met korte pijpen of lange pijpen: de keuze is reuze. Welk model je ook kiest, een boxer uit de Levi's basic collectie raakt nooit uit de mode.

Levi's basic 2-pack slips blauw II Levi's basic 2-pack trunks grijs Levi's basic 2-pack zwart

Levi's sportswear logo boxers

Sportief ingesteld of niet: het maakt Levi's niks uit, want de sportswear logo modellen zijn er voor elke man. Deze favorieten hebben een gestreepte logoband en daardoor een sportieve look. Je moet alleen nog je lievelingskleur kiezen, want er zijn zwarte 2-packs (altijd goed), maar ook gekleurde boxers (extra vrolijk).

Levi's sportswear logo 2-pack zwart Levi's sportswear logo 2-pack rood & grijs Levi's sportswear logo 2-pack blauw & grijs

Levi's vintage heather boxers

Wie Levi's kent, weet dat de vintage look perfect in de collectie past. Bij vintage heather is de stof gemêleerd en daarom kleurt dit model perfect bij je jeans. Je hebt zelfs keuze uit boxershorts met korte pijpen en lange pijpen. Onmisbaar in de kledingkast van een man die graag spijkerbroeken draagt!

Levi's vintage heather trunks 2-pack blauw Levi's vintage heather 2-pack blauw III Levi's vintage heather 2-pack rood II

Levi's vintage stripe boxers

De naam vintage sripe zegt eigenlijk al genoeg. Precies, het gaat om gestreepte Levi's boxershorts. Vintage stripe is een 2-pack en bij die gestreepte boxer krijg je dan wel weer een effen exemplaar, zodat je kunt afwisselen tussen een geprinte en een basic boxer. Net wat jou vandaag beter staat ;).

Levi's vintage stripe 2-pack zwart Levi's vintage stripe 2-pack denim Levi's vintage stripe 2-pack grijs

Levi's premium boxers

Bij Levi's premium is alleen het beste goed genoeg. Daarom is het katoen nog zachter en de fit nog beter dan bij alle andere Levi's boxers. Ook is het kruis dubbelgevoerd en zijn deze premium boxershorts duurzaam. Je leest het al: Levi's premium is perfect voor mannen die net dat beetje extra willen.

 

Levi's vintage stripe 2-pack zwart Levi's vintage stripe 2-pack denim Levi's vintage stripe 2-pack grijs


Zo, hopelijk heb je nu een beter beeld van de bekendste boxeshorts van Levi's en de verschillen daartussen! Ben je nog niet uitgekeken? Bekijk de gehele Levi's collectie voor alle basismodellen en de nieuwe collectie.

verder naar Levi's boxershorts

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops