Elke dag een nieuwe favoriet met Björn Borg multipacks

Een nieuw seizoen = tijd voor een nieuwe ondergoedcollectie. Wat zachte kleuren, wat vrolijke prints... daar sla je het liefst zoveel mogelijk van in. Hoe kan dat nou beter dan met multipacks van je lievelingsmerk Björn Borg? Van een Björn Borg 5-pack tot een Björn Borg 7-pack: in alle multipacks zit genoeg lente voor een hele week!

voorjaarsklaar

Misschien is het je ontgaan, misschien ben je allang fan: Björn Borg dropte een tijdje terug zijn gloedjenieuwe collectie. Woehoe! Natuurlijk staat deze volop in het teken van de lente. Denk aan basics in het lichtblauw, lichtgroen en in koraalkleuren in combinatie met je zwarte favorieten. Zelfs de heupbanden doen vrolijk mee. Qua prints kun je rekenen op genoeg bloemenpracht en een flinke dosis sportiviteit met tennisballen en tennisrackets. Precies wat je van een merk als Björn Borg kunt verwachten ;).

hoe meer, hoe beter

Onze favorieten uit de nieuwe collectie? De Björn Borg multipacks natuurlijk! Want daarin vind je alle toffe designs, maar dan x3, x5 of x7. Afhankelijk van hoeveel nieuwe boxers je nodig hebt natuurlijk en – ook niet geheel onbelangrijk – hoeveel nieuws je nog in je ondergoedla kunt proppen. Want je scoort hoe dan ook een hele lading tegelijkertijd. En dat is niet alleen leuk, maar ook gewoon lekker makkelijk. Hieronder krijg je een primeurtje van onze favorieten en tussen de Björn Borg multipacks vind je alle exemplaren.

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops