Ondergoed kun je nooit genoeg hebben! Je hebt het tenslotte iedere dag nodig. En precies daarom zijn onze multipacks zo handig. Je slaat direct een goede voorraad in en tikt er meestal nog minder voor af ook. Extra leuk: speciaal voor jou hebben we op 27 mei een leuke actie met onze multipacks. Is go big or go home jouw motto? Lees dan snel verder.

waarom zou je een multipack kopen?

1. een grootverpakking is goedkoper

Kijk maar eens naar de prijzen van onze multipacks: een 12-pack is goedkoper dan een 12x een single boxer. Als je een grotere verpakking koopt, bespaar je dus op de kosten. Ook op de verzendkosten trouwens, want op boxers.be zijn de verzendkosten altijd gratis vanaf 49,95.

2. je hoeft minder vaak te wassen

Hoe meer boxershorts je in de kast hebt, hoe minder vaak je hoeft te wassen. Je hoeft echt niet voor iedere dag in het jaar een andere boxer te kopen, maar het zou wel handig zijn als je genoeg hebt voor een of twee weken, toch?

3. je hoeft minder vaak te shoppen

Sla je goed in, dan kun je voorlopig even vooruit. Dat scheelt weer shoppen en dat is ideaal, zeker als shoppen niet jouw grootste hobby is. Als iets lekker zit, waarom zou je er dan niet meer van kopen?

4. het is beter voor het milieu

Ik hoor je denken: waarom zijn multipacks beter voor het milieu? Doordat er meer boxers in één verpakking zitten, bespaar je op verpakkingsmateriaal, zoals papier of plastic. Ook hoeft PostNL minder vaak op en neer te rijden om bestellingen bij je te bezorgen. Dat is niet alleen fijner voor jou, maar ook voor het milieu.

van 3-pack tot 12-pack

Multipacks voor heren en dames zijn er in verschillende soorten. Wie wat meer van die ene fijne boxer in de kast wil hebben, gaat voor een 3-pack of 5-pack. Wil je echt goed inslaan? Dan koop je natuurlijk een 10-pack of 12-pack. Maar we hebben ook 6-packs, 7-packs, 8-packs en 9-packs in ons ondergoedassortiment. Ga je voor een effen Björn Borg 5-pack of 7-pack? Of kies je een geprinte multipack van Jack & Jones of PUMA? Die keuze laten we aan jou over.

verder naar boxershort multipacks