Hugo Boss x Liam Payne kleurt je boxerla rood

Stel, je mag één merk kiezen waarmee je ‘iets in de mode’ wilt doen, welk merk zou dat dan zijn? Liam Payne wist het wel: de HUGO-lijn van Hugo Boss. Zo gezegd, zo gedaan. Liam werd de nieuwe ambassadeur van dit trendy merk, nieuwe boxers ontstonden en wij? Wij hebben ze en daar zijn we op z’n zachtst gezegd héél blij mee!

 

match made in heaven

Alleen bij de naam Liam Payne gaat er vast al een belletje rinkelen: we hebben het natuurlijk over het ex-lid van One Direction, dat nu als bekende singer-songwriter door het leven gaat. Deze alleskunner brengt binnenkort niet alleen zijn eerste soloalbum uit, hij heeft ook nog eens een kledingstijl waar je u tegen zegt. Hij trekt het liefst fijne essentials met een eigen stijltje aan en daarom past HUGO perfect in zijn straatje en past Liam andersom ook weer perfect in het straatje van HUGO. Drie keer raden wie mede-ontwerper en model is van de nieuwe Hugo Boss collectie...

HUGO x Liam Payne

eigenzinnig meets basic

Dit wetende komt het vast niet als een verrassing dat de boxers hetzelfde karakter hebben als de artiest die ze draagt. HUGO is net als Liam Payne jong, fris, hip, stoer en eigenzinnig. Bij de boxers is niks minder het geval, want al is de basis effen gekleurd, de rode heupband met grote merkletters steelt keer op keer de show. En daar heb je het eigenzinnige stukje HUGO te pakken, want kracht en lef zit in het DNA van dit label. Dus als jij ook young, bold and handsome bent of je zo zou willen voelen: HUGO x Liam Payne staat voor je klaar.

HUGO

onze shops