Invite the spring met Björn Borg

Het zijn gekke tijden, dus misschien is het je helemaal ontgaan. Kijk naar buiten en je weet wat we bedoelen: de zon schijnt, de lente is begonnen! Björn Borg weet precies welke boxershorts jou nu opvrolijken. Kleuren, bloemen en alles wat hoort bij de lente, dat is waar het om gaat in de nieuwe Björn Borg collectie.

ultieme voorjaarsvibes

Om het voorjaar volop te verwelkomen, kunnen zelfs je billen wat extra vrolijkheid gebruiken. Dat komt goed met deze ultieme lenteboxer die precies aangeeft waar dit seizoen om draait: een beetje zon, een beetje regen en genieten van de buitenlucht. Al moet dat laatste nu vanaf je balkon of tuin, we kunnen afspreken er alsnog het beste van te maken, goed?! Want ook op je eigen plekkie heeft jouw plantenwalhalla wat extra aandacht nodig en kun je bruinbakken in de eerste zonnestralen.

multipacks met kleur

Björn Borg is een ster op het gebied van kleur en daarom zit je ook voor andere, vrolijke multipacks goed. Zo zie je hier dat dit merk zelfs zwart ondergoed kan omtoveren tot iets leukers, dankzij de neongekleurde merknamen op de band. Maar ook een 3-pack met bloemen past natuurlijk perfect in het voorjaarsplaatje. En dan hebben we het nog helemaal niet gehad over de echt Italiaanse gelato. Want je hoort het goed: er zijn boxershorts met ijsco's. Yummm!

Meer zien? Bekijk dan de gehele Björn Borg collectie voor heren, dames, jongens en meisjes.

onze shops