Met deze Björn Borg 7-packs kom je de week door

Wat is fijner dan een splinternieuwe Björn Borg boxer om je billen dragen? Nou, dat je dat elke dag van de week kunt doen! Met de voordelige 7-packs van Björn Borg verzeker jij jezelf een hele week lang van het beste begin van je dag. En hoewel we zelf behoorlijk fan zijn van de nieuwste set, mogen eigenlijk alle 7-packs er wel wezen. Welke kies jij?

Björn Borg 7-pack

de perfecte 7-pack 

Regelrecht uit de nieuwste collectie brengt Björn Borg dit zevental vrolijke boxers, die ondanks hun kleurrijke karakter wél een stijlvol gevoel met zich meebrengen. Hoe? Met effen boxers in kleuren die richting het najaar neigen (bordeaux), maar ook met genoeg fun in de vorm felroze en een print. Waarin overigens jouw werkweek op een lollige manier is afgebeeld - we weten allemaal hoe stressvol het kan zijn!

en nog meer

Zijn dit niet jouw kleuren, of ben je gewoon op zoek naar nóg een week boxerplezier? Vergeet dan vooral niet onze andere drie 7-packs. Deze is namelijk helemaal perfect voor (na)zomerliefhebbers, dankzij de frisse kleuren en de op het strand geïnspireerde print. En heb jij liever een zwarte basis omdat normaal al gek genoeg is? Kies dan nog even of je gekleurde taillebanden wil, of toch liever zwarte en witte, en dan kun je daar ook weer zeven dagen mee vooruit. 

Björn Borg 7-packs

onze shops