Nazomeren in de nieuwe boxers van DEAL

Van klassiekers tot de gekste prints: het zal je verrassen welke uitersten in de nieuwe DEAL collectie klaarstaan. En daarin lijkt het ook nog alsof de zomer nooit is afgelopen! Vinden we helemaal niet erg, want van het idee dat het najaar is begonnen, worden we nou niet bepaald vrolijker. Maar, no stress, laten we positief blijven, de nieuwe boxers vrolijken jou wél flink op.

altijd lente, eh, zomer

Niet alleen in de ogen van de tandartsassistente, maar ook in de ogen van DEAL is het altijd lente. Of nou ja, zomer dan in dit geval, als je kijkt naar alle beachprints die dit seizoen nieuw binnen zijn. De ultieme is nog wel deze boxer met kleurrijke surfplanken, maar ook een boxer met palmbladeren brengt het mooie weer terug naar ons land. In het water blijven wat enge zwaardvissen en een heleboel ankers je herinneren aan de afgelopen maanden. Ai, ai kapitein, stouw je boxerla er maar snel mee vol!

kun je weer vooruit

Ruit, vooruit, snap je ‘m? Hoe dan ook, al zit je kledingkast er al vol mee, met een ruit kun je, inderdaad, lang genoeg vooruit. Deze print verveelt nooit en het is uiteindelijk toch waar DEAL om bekend staat. Daarom komt het merk gewoon weer met wat nieuwe kleurcombinaties aanzetten. Blauw is dit seizoen favoriet en komt terug als lieflijk lichtblauw, maar ook als donkerblauw of voor een ruigere look in combinatie met groen. Als jij alle nieuwe, wijde boxers bekijkt, beloven wij dat jouw favorieten ertussen zitten. Deal?

onze shops