Ieder seizoen krijgt Muchachomalo het voor elkaar: het samenbrengen van bijzondere verhalen op jouw boxershorts. Zo heb je nooit een saaie boxer te pakken. Ook de nieuwe collectie (die nu bij ons online staat!) heeft een verhaal. Dit keer is het thema 'Myths of Cultures', oftewel de mythen van verschillende culturen. Word je al nieuwsgierig?

muchachomalo boxershort myths of cultures

print 1. de mythe van Egypte

In 3-pack egyptian zit, naast een zwarte boxer, een boxer geïnspireerd op de dag (de middelste boxer) en een boxer geïnspireerd op de nacht (de voorste boxer).

De boxer geïnspireerd op de dag toont zonnegod Ra met zijn kop van een valk: de scheppende God, heerser van de hemel, de aarde en de onderwereld. Ook zie je de God van het water, Sobek, met de kop van een krokodil: de God van de vruchtbaarheid van de Nijl en de macht van de farao's.

De boxer geïnspireerd op de nacht toont het dodenrijk. Je ziet de beroemde piramides van Gizeh die dienden als koninklijke graven van verschillende farao's. Daarnaast zie je grafgod Anubis met zijn jakhalskop. Anubis is de uitvinder van het mummificatieproces, waardoor stervelingen konden voortleven in het hiernamaals.

egyptian heren
59,95
egyptian jongens
32,95

 

print 2. de mythe van Griekenland

Muchachomalo's thema greek vertelt je meer over de Griekse mythes. In 3-pack greek zie je een effen blauwe boxer, een felblauwe boxer met een heldere print en een donkerblauwe boxer. Dit is het verhaal dat achter de print schuilgaat:

Aphrodite staat bekend als de godin van de seksuele liefde en schoonheid. God Hephaestus dwong Aphrodite om zijn vrouw te worden, met tegenzin van Aphrodite. Later kwam oorlogsgod Ares in beeld en ook hij werd smoorverliefd op Aphrodite en hij deed er alles aan om haar te verleiden. Dit lukte, totdat Hephaestus ze betrapte. Aphrodite koos voor Ares en ze kregen samen acht kinderen. Vandaag de dag staan ze als mythes Griekse figueren op beide Muchachomalo boxershorts.


greek heren
59,95
greek jongens
32,95

 

print 3. de mythe van Indonesië

Ben je benieuwd naar de mythe van Indonesië? Op de twee geprinte boxers van 3-pack indonesia staat het bijzondere verhaal van Lembuswana.

Lembuswana is een mythologisch dier en tegelijkertijd hét icoon van Kuati Kartanegara: het oudste koninkrijk van Indonesië. Op de boxershorts zie je een os met de slurf van een olifant, de hoektanden van een tijger, de schubben van een vis en de kroon van een koning. En inderdaad, dat is Lembuswana. Lembuswana is heerser van de Mahakam-riverbedding en held van koninkrijk Kuati. Het motto van Lembuswana is dat een leider zijn volk moet beschermen. Net zoals deze boxer jouw edele delen beschermt ;).

indonesia heren
59,95
indonesia jongens
32,95

 

print 4. de mythe van Noorwegen

Ook op deze herenboxers en jongensboxers vind je prints geïnspireerd op een mythe. We gaan het hebben over de mythe van Noorwegen en de bijbehorende boxershorts: Muchachomalo norway.

Dit verhaal gaat over oppergod Odin: de God die heerst over het rijk van de goden. Samen met zijn twee raven Huginn en Muninn (die je ook op de boxers terugziet) vloog hij de wereld over om van alles op de hoogte te zijn. Odin was continu op zoek naar wijsheid. Hij ruilde zelfs één van zijn ogen in om te kunnen drinken uit de bron van Mímir. Wie hieruit drinkt, krijgt oneindige weisheid. Uiteindelijk kreeg Odin het voor elkaar om ziektes te genezen, stormen te kalmeren en vrouwen in één oogopslag verliefd te laten worden.

norway heren
59,95
norway jongens
32,95

 

Nu weet je precies welke verhalen er schuilgaan achter de prints. Maar zeg nou zelf: je ervaart de mythes pas echt, als je ze om je billen hebt. Shop dus snel onze nieuwe Muchachomalo boxers.

verder naar Muchachomalo boxers