Nu online: CR7 boys underwear

Boys beware! Dat we CR7 underwear online hebben, had je natuurlijk allang gelezen in onze blog over CR7 ondergoed. Maarrr... nu komt het nog betere nieuws: we hebben nu ook CR7 underwear voor jongens. En terecht, want zo kunnen niet alleen vaders, maar ook zoons een dagje Cristiano Ronaldo spelen. Zo doe je dat:

CR7 Christiano Ronaldo underwear boys

net als Cristiano Ronaldo

Niet iedereen kan de looks van zijn favo voetballer hebben, maar met Ronaldo's eigen kledinglijn zet je in al wel een stapje in die richting. Te beginnen bij de basis: ondergoed. En (je had op boxers.nl vast niet anders verwacht) ondergoed hebben wij voor je! Omdat je Portugese held houdt van comfort en stoer, maar ook en een tikkeltje perfectionistisch is, zijn de CR7 boxershorts dat ook. Voel je de Ronaldo vibes al jouw kant opkomen?

CR7 Christiano Ronaldo underwear boys

de CR7 boys collectie

Oké, genoeg over Cristiano Ronaldo. Laten we even een kijkje nemen in de collectie. Wat we daar zien is een verzameling 2-packs en 5-packs. Alle boxers zijn zwart of blauw (dat zijn ook gewoon makkelijk te combineren jongenskleuren, zeg nou zelf) én scherpgeprijst. Zeker als je zo'n grootverpakking scoort. Maar het allerleukst is misschien wel de heupband. Je komt er niet omheen, want ook daarop speelt Ronaldo de hoofdrol. Ach ja, dat vinden de echte voetbalfannetjes natuurlijk he-le-maal geen probleem!

onze shops