Onderbroeken abonnement: redenen om het niet te doen

Hoewel verrassingen hartstikke leuk zijn, kunnen ze ook zwaar slecht uitpakken. Wat een dikke domper is het als de nieuwe boxer op je deurmat minder leuk is dan verwacht. Als je het fijn vindt om in control te zijn, wat moet je dan met een onderbroeken abonnement? Wij geven je genoeg redenen om het niet te doen en leggen uit hoe je dan wél je favoriete boxers in huis haalt.

onderbroeken abonnement

de tegens van een onderbroeken abonnement

Netflix, je mobiel, tijdschriften, goede doelen… Er zijn al zoveel abonnementen waar je aan vast zit. Een onderbroek abonnement is teveel en dit is waarom:

de keuze is niet reuze

Eerlijk is eerlijk: een boxer abonnement geeft elke maand een surprise momentje, maar is dat wat je echt wilt? Misschien is dat nieuwe printje iets te heftig, lijkt hij veel te veel op dat dessin van drie maanden terug of ben je niet zo’n fan van roze en groen. Uiteindelijk ligt je nieuwe boxer achterin je ondergoedla te verstoffen. Dat is pech hebben, maar tja, wel het risico van een onderbroeken abonnement.

het is niet zo goedkoop als het lijkt

Een abonnement voor ondergoed lijkt goedkoop, maar kijk maar eens verder dan je neus lang is. Je onderbroeken abonnement behoort ineens tot de vaste lasten, want elke maand wordt hetzelfde bedrag van je rekening geschreven. Als je even krap bij kas zit en wilt overslaan heb je dus een probleem. Opzeggen is gedoe en wordt snel vergeten. En dan hebben we het nog niet eens over alle leuke aanbiedingen die je mist. Dezelfde boxer is ergens anders vet in de sale en daar heb jij met je ondergoed abonnement niks, noppes, nada aan.

elke maand een nieuwe boxer is teveel

By the way: wie heeft er eigenlijk elke maand een nieuwe boxer nodig? Als de modellen van je onderbroek abonnement van een goede kwaliteit zijn, zijn zestig(!) soorten per vijf jaar wel erg veel. Of misschien wil je vlak voor je lange vakantie juist wat meer tegelijkertijd inslaan. Kan niet, bij een ondergoed abonnement krijg je maandelijks een boxershort en daar moet je het maar mee doen.

geen onderbroeken abonnement, wat dan wel?

Zie je wel? Zo’n boxer abonnement is lang niet altijd handig. Daarom gaan wij gewoon lekker niet met de trend mee en bestel je bij ons je onderbroeken wanneer het jou uitkomt. Je hebt ze de volgende dag in huis en zo weet je precies wanneer de bezorger langskomt. O ja, en je kunt natuurlijk zelf jouw favorieten uitkiezen en afwisselen in merken, materialen, nieuwe collecties en sale-artikelen. Bye, bye onderbroeken abonnement!

shop nu

onze shops