Ondergoed voor echte mannen

Bezig met laden...

Lang leve verschillen! Je lichaam, lengte, gewicht of leeftijd: iedereen is uniek. En dat is precies de reden waarom deze weken in het teken staan van jou. Even niet alleen maar sexy poses en sixpacks. Bij ons vind je passend ondergoed voor de sportieve man, de relaxte man, de klassieke man en de levensgenieter. Oftewel: voor iedere man, dus ook voor jou.

1. de sportieve man

De sportieveling weet dat een echte work-out, rondje suppen op de grachten of tafeltennisbattle begint met een goede boxer. Comfortabel sportondergoed van elastisch microfiber is dan ook onmisbaar. Gelukkig weten merken als PUMA en Björn Borg precies wat de sportieve man wil.

PUMA boxershort iedere manBjörn Borg boxershort iedere man

   

 

2. de relaxte man

Take it easy! Het leven is gehaast genoeg en dan is het fijn om soms helemaal niks te doen. Behalve chillen in je boxershort natuurlijk. Voor de relaxte man hebben wij comfy wijde boxers van DEAL. Liever wat strakkers om je billen? Er zijn ook genoeg boxers met lange pijpen van bekende merken als Hugo Boss.

DEAL boxershort iedere manHugo Boss boxershort iedere man

   

 

3. de klassieke man

De klassieke man mag je gerust reuze stijlvol noemen. Kwaliteit is voor hem belangrijk en naast zijn voorliefde voor basics is ook een subtiele print hem niet te gek. Tommy Hilfiger en Scotch & Soda passen perfect in het plaatje van een klassieke man als jij.

Tommy Hilfiger boxershort iedere manScotch & Soda boxershort iedere man

   

 

4. de levensgenieter

Lol maken met vrienden, een goed glas wijn op de vrijdagavond... Kleine geluksmomentjes maken de levensgenieter blij. Met een mooie boxershort van het hippe Calvin Klein of eigenzinnige Muchachomalo (wat stoute jongen betekent in het Spaans) wordt de dag zelfs nóg beter ;).

Calvin Klein boxershort iedere manMuchachomalo boxershort iedere man

   

 

Er is ondergoed voor iedere man, dus ook voor jou. Bekijk snel al ons herenondergoed.

verder naar heren ondergoed

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops