Bezig met laden...

ten Cate secrets ondergoed

Ten Cate secrets is er voor dames die zich sexy en vrouwelijk willen voelen in ondergoed dat lekker zit. Daarom is al het ten Cate secrets ondergoed, zoals de ten Cate secrets maxi slip, short, hipster en brazilian, naadloos en gemaakt van soepel microfiber dat aanvoelt als een tweede huid. Zitten jouw ten Cate secrets onderbroeken en shorts nou zo fijn dat je ook je bovenlichaam in ten Cate secrets wilt hijsen? Shop dan een bijpassende ten Cate secrets top op ons broertje shirts.nl.

ten Cate secrets ondergoed
filter

16 producten

ten Cate secrets: maxi, lace en meer

Ten Cate secrets is damesondergoed dat supersexy is en ook nog onwijs lekker zit. En dat in alle soorten, want als boxerspecialist willen we graag dat de keuze reuze voor je is. Daarom zijn ten Cate secrets er als brazilian, hipster, midi hipster, maxi slip en short, is er een variant zonder, maar ook mét kant en zijn er verschillende kleuren ten Cate secrets ondergoed. Toch hebben alle secrets iets gemeen: ten Cate secrets onderbroeken zijn gemaakt van soepel microfiber en hebben geplakte in plaats van gestikte naden. Zo is een ten Cate secret jouw hulp in nood onder je strakke lievelingsjurkje.

ten Cate secrets set

Denk maar niet dat je er bent met zo'n ladylike slip alleen. Het kan natuurlijk wel, maar je ten Cate secrets ondergoed staat nog beter met een bijpassend onderhemd, niet waar? Daarom heeft ons broertje shirts.nl zo'n zelfde ten Cate secrets serie online staan. Tussen de ten Cate T-shirts spot je op dit moment een ten Cate top in het zwart en een ten Cate top in het rood. De tops hebben een strakke pasvorm en zijn net als de slips en hipsters gemaakt van microfiber. Geen wonder dus dat ze hemels zacht aanvoelen en zo perfect bij je ten Cate secrets ondergoed passen.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops