Sexy comfortabel in ten Cate secrets

Damesondergoed dat supersexy is en ook nog onwijs lekker zit? Ten Cate bewijst: het bestaat! Je hoeft namelijk alleen maar even te kijken bij de ten Cate secrets serie. Daar vind je al dat vrouwelijk ondergoed - en dat in verschillende soorten én kleuren. Van zwart en nude tot knalrood: voor welk ten Cate secrets ondergoed ga jij?

ten Cate secrets

ten Cate secrets: maxi, lace en meer

Als boxerspecialist willen we graag dat de keuze reuze voor je is. Ook als het aankomt op ten Cate damesondergoed. Daarom zijn ten Cate secrets er als brazilian, hipster, midi hipster, maxi slip en short, is er een variant zonder, maar ook mét kant (oef!) en zijn er verschillende kleuren. Toch hebben alle secrets iets gemeen: ze zijn gemaakt van soepel microfiber en hebben geplakte in plaats van gestikte naden. Deze naadloze afwerking maakt een ten Cate secret jouw hulp in nood onder je strakke lievelingsjurkje. En het is nog comfy ook!

van ondergoed naar onderbeter

Denk maar niet dat je er bent met zo'n ladylike slip alleen. Het kan natuurlijk wel, maar je ondergoed wordt onderbeter met een bijpassend onderhemd, niet waar? Daarom heeft ons broertje shirts.nl óók zo'n zelfde ten Cate secrets serie online staan. Tussen de ten Cate T-shirts spot je op dit moment een ten Cate top in het zwart en een ten Cate top in het rood. De tops hebben een strakke pasvorm en zijn wederom gemaakt van microfiber. Geen wonder dus dat ze hemels zacht aanvoelen en zo perfect bij je ondergoed passen.

Pssst... wil je meer ten Cate secrets zien? Klik dan even hieronder.

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops