Soorten ondergoed voor dames: welk ondergoed past bij mijn figuur?

Bezig met laden...

Dames: ondergoed is de basis van je outfit! En fijn ondergoed maakt alle vrouwen blij. Zeker als het ook nog eens even fijn zit en mooi aansluit. Maar euhm, uit welke modellen onderbroeken kun je kiezen en welk ondergoed past nou het best bij jouw figuur? Daar hebben we iets op bedacht. Hieronder zie je alle verschillende soorten ondergoed voor dames mét uitleg bij welk figuur ze het allermooist uitkomen. En de flinke dosis inspiratie helpt je shopsessie voor damesondergoed alvast op weg.

dames ondergoed bralette en slip Tommy Hilfiger

Welk ondergoed is het beste voor dames?

Iedere vrouw, ieder lichaam en iedere mening is anders. Waar de ene vrouw zweert bij een comfortabele short met pijpjes, vindt een ander haar billen fantastisch uitkomen in een mooie string. Belangrijk is dus om te kijken naar welk type ondergoed past bij jou figuur. Voeg daar een fijne pasvorm, goede kwaliteit en het juiste materiaal aan toe en jij zit gebakken. Om je een eindje op weg te helpen, schreven we op boxers.be een blog over het beste ondergoed voor dames.

Welke soorten ondergoed zijn er voor dames?

Om een weloverwogen ondergoedkeuze te kunnen maken, wil je natuurlijk wel weten wat er te kiezen valt. Dit is het type damesondergoed dat we verkopen op boxers.be: bralette slipstringshorthipster en brazilian.

1. bralette

De bralette: een fashion-item dat steeds populairder wordt en inmiddels in geen enkele ondergoedla kan ontbreken (en dat moet je met zijn comfortabele fit ook niet willen!). Zoals je in onze blog wat is een bralette? al las, is de bralette een soort bh zonder beugel. Dit soort ondergoed voor dames is er in alle maten van XS tot plus size en vormt voor elk type lichaam een fijne basis.

chicamala dames basic racer back bralette grijs calvin klein dames bralette lift zwart
Tommy Hilfiger
36,90
Chicamala
19,95
Calvin Klein
44,90


verder naar bralettes dames

2. slip

Wie zoekt naar een comfortabel onderstuk, die gaat voor de slip. De slip is kort, zonder pijpjes, maar bedekt wel aardig de billen. Vrouwen met een maatje meer of met ronde billen zullen merken dat hun onderlichaam mooi uitkomt in een van de verschillende soorten slips voor dames. En dat is mooi, want dit ondergoed is nog steeds het allerpopulairst in onderbroekland.

PUMA
16,99
sloggi
10,99
Hugo Boss
39,95

verder naar dames slips

3. string

Oelala! De string wordt nog steeds gezien als een van de meest sexy ondergoedtypes... en terecht. De string heeft een hoog uitgesneden voorzijde en aan de achterzijde een klein stukje stof tussen de billen. En hoewel dit natuurlijk ideaal is voor dames die graag hun volle billen showen, is een slip juist ook perfect voor vrouwen met platte billen. Want waar ze onder een slip wegvallen, lijken ze in een string ronder.

bamboo basics dames emma 3-pack strings zwart
Tommy Hilfiger
15,90
Bamboo Basics
19,95
Calvin Klein
19,90

verder naar strings dames

4. short

Dames met ronde billen opgelet! Hoewel de short niet voor iedereen is weggelegd, zit hij jou als gegoten. Een short, ook wel dames boxershort, is breder, hoger en heeft in de meeste gevallen korte pijpjes. Hierdoor zitten je billen verstopt onder een laagje stof. Dames met platte billen kunnen een boxershort model daarom beter overslaan. Maar pssst... shorts zijn wel ideaal voor vrouwen die striae of cellulitis willen verbergen ;).

calvin klein dames boyshor wit ten cate dames basic shorts 3-pack zwart
Björn Borg
39,95
Calvin Klein
24,90
ten Cate
22,95

verder naar boxershorts dames

5. hipster

De hipster... een iets ingewikkeldere term, want er bestaan ontzettend veel verschillende soorten hipsters voor dames. Sommige vallen laag op de heupen en andere juist hoog. Wat dit type underwear in ieder geval gemeen heeft, is dat hipsters goed aansluiten rondom je benen. Hipster ondergoed is populair geworden onder jonge meiden, maar ook vrouwen die trots zijn op hun bovenbenen, moeten deze onderbroek hebben.

o neill dames hipsters 2-pack zwart bjorn borg dames performance hipsters 3-pack shocking leo hattie sloggi dames zero lace hipster wit
O'Neill
14,99
HUGO
39,95
sloggi
15,99

verder naar hipster ondergoed dames

6. brazilian

Het is geen string en het is geen slip: het is de brazilian die als tropische verschijning de lingeriewereld is binnengeslopen. Dit soort is aan de achterzijde hoog uitgesneden, waardoor je veel bil ziet. En dat maakt de brazilian zo sexy. Je benen lijken extra lang (perfect voor kleine vrouwen!) en je heupen komen mooi uit (perfect voor vrouwen met een peerfiguur!).

ten cate dames secrets kant brazilian rood puma dames everyday brazilian 2-pack zwart tommy hilfiger dames logo brazilian blauw
ten Cate
23,95
PUMA
16,99
Tommy Hilfiger
19,90

verder naar brazilian ondergoed dames

 

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops