x

Wegens drukte bij PostNL kan het zijn dat je pakketje wat langer onderweg is dan normaal.

Sportief en budgetvriendelijk: ons nieuwe merk O’Neill

Pssst, heb je ons nieuwe boxermerk O’Neill al gespot? Inmiddels is de voorraad flink aangevuld en staan niet alleen de fijnste basics, maar ook de stoerste prints online - de perfecte reden om dit merk eens officieel te verwelkomen! En dat doen we vol trots, want met sportief en betaalbaar ondergoed heeft O’Neill voor elke man en vrouw wel iets.

O'Neill

I just want to surf longer

Met deze mooie quote maakte Jack O’Neill duidelijk dat het merk onlosmakelijk verbonden moest blijven met de surfwereld. En hoewel je voor het dragen van boxershorts geen surfdude hoeft te zijn, mag jij je daarin wel zo voelen! Want hé, hoe leuk is het dat O’Neill zijn Californische roots gebruikt als inspiratiebron voor sportieve ontwerpen. En om nog langer te kunnen surfen en te kunnen genieten van de prachtige natuur, heeft duurzaamheid bij dit merk ook nog eens topprioriteit.

herenboxers met én zonder print

En die duurzame producten zitten volop in de collectie. Dat merk je zelfs al bij de meest basic soorten, zoals deze zwarte 2-pack van organisch stretchkatoen, maar ook in de opvallende najaarstinten van deze boxers ben je helemaal verantwoord bezig. Mag er wat jou betreft best een leuk printje op je ondergoed terugkomen en is een 2-pack jou niet groot genoeg? Denk dan eens aan een 3-pack met camouflageprint of aan deze vriend hier met zijn blauwe letteropdruk.

betaalbaar damesondergoed

Maar het bleef niet bij herenondergoed alleen. Ook voor dames is er genoeg moois klaargezet en dat is niet alleen duurzaam, maar nog superbetaalbaar ook! Zo hoef je voor een effen bralette maar 12,99 af te tikken en voor een bijpassend setje slips komt daar nog geen vijftien euro bovenop. Maar ook om de prijs van de geprinte shorts hoef jij je, zoals je bij deze 2-pack met glimmende stipjes wel ziet, niet druk te maken. Zo zie je maar, kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

O'Neill

onze shops