The bigger the better: Björn Borg en zijn nieuwe 10-pack

Heren, zitten jullie er klaar voor? Björn Borg lanceert weer een nieuwe multipack en dit is ‘m! Hij is handiger dan ooit, want niet alleen je alledaagse boxer komt om de hoek kijken, maar deze nieuwe 10-pack is ook helemaal sport, herfst- én winter proof. Er zijn acht verschillende boxers en dus ook acht verschillende redenen om hem zo snel mogelijk in huis te halen.

Björn Borg 10-pack

microfiber

Microfiber is megazacht en zit als een tweede huid om je lichaam - alle specs die je op een luie zondag, maar ook tijdens het sporten kunt gebruiken. Vaak zijn microfiber boxers een stukkie duurder, maar nu zijn er gewoon drie zwarte exemplaren bij de prijs inbegrepen.

winterprint

Onthoud hem voor op je december wishlist: de geprinte boxer in deze 10-pack. Daarmee ben je altijd in de feeststemming, ondanks dat Kerstmis nog mijlenver weg is.

donkerrood

Aangezien je met de geprinte boxer toch al in de winterstemming zit, kan deze donkerrode boxer er ook wel bij. En tsja, eigenlijk horen alle donkere kleuren ook in het najaar thuis, dus je kunt hem nu al aantrekken.

felrood

Met felrood krijg je al snel een ander gevoel: het staat voor vuur, kracht en warmte. Geen wonder dus, dat jij je direct onverslaanbaar voelt met een felrode boxershort aan.

donkerblauw

Stem je boxer af op de kleur van de nacht. Nu de tijd is verzet, kleurt de lucht al om een uur of vijf in de middag in dezelfde tint als dit exemplaar: donkerblauw!

lichtblauw

Lichtblauw geeft een mooie variatie op alle donkere najaarskleuren. Wel zo leuk om deze outshiner dan ook aan je ondergoedcollectie toe te voegen, niet waar?

groen

De kleur van bomen, bladeren en het najaar is toch echt wel groen. Daarom kan deze kleur voor stoere heren niet achterblijven en zit hij er gewoon bij.

zwart

The good old zwarte boxer kan op elk moment, dus ook in het najaar en nog ver daarna. Iedereen heeft zwart ondergoed nodig en dat is de beste reden die je voor deze kleur kunt bedenken.

Je merkt het: elk ontwerp heeft z’n eigen karakter, dus is het ideaal dat ze allemaal samenkomen in de nieuwe Björn Borg 10-pack.

shop nu

onze shops