Tips voor het leukste Moederdagcadeau

Knock, knock, Moederdag staat voor de deur! Tijd om mama volop in het zonnetje te zetten. En met moeders bedoelen we natuurlijk álle moeders. Ook je schoonmoeder, stiefmoeder, oma en vriendin die 9 mei haar eerste Moederdag viert, verdienen een leuk Moederdagcadeautje. Wij geven je wat inspiratie! En shop je jouw boxercadeaus tussen 3 en 8 mei? Dan geven we 10% korting op damesondergoed met code POWERWOMAN10.*

1. het hippe cadeau voor mama

Admit it: soms is mama nog beter op de hoogte van de laatste trends dan jij. Is jouw moeder hip... of probeert ze in ieder geval hip te zijn ;)? Dan is een mooie set van Calvin Klein misschien wel het perfecte Moederdag idee.

2. het comfortabele moederdagcadeau

Ten Cate is bekend onder jonge én oudere moeders en dat maakt dit ondergoed voor elke vrouw een leuk moederdagcadeau. Ga bijvoorbeeld voor een comfy en sexy ten Cate secrets set bestaande uit een hipster en top van shirts.nl.

ten cate secrets top

ten cate secrets hipster

3. het fleurige cadeau idee

Heeft je moeder gewoon een portie nieuwe onderbroeken nodig (lekker praktisch!) of is ze niet zo van de sets? Dan geef je haar dit jaar geen bosje bloemen − alsjeblieft niet, dat doet iedereen al − maar onderbroeken met bloemen van Björn Borg.

4. het superlieve sokkencadeau

Heeft ze geen nieuw ondergoed nodig of heb je geen benul welke maat je moet kopen? Gelukkig zijn ook sokken van sokken.nl altijd een goed Moederdag idee. Deze Happy Socks box maakt de boodschap wel duidelijk.

5. het eerste moederdagcadeau

Deze is voor alle moms-to-be en mama's die dit jaar hun allereerste Moederdag vieren. Want wie zegt dat een Moederdagcadeautje voor je eigen moeder moet zijn? Geef 9 mei wat extra liefde aan je vrouw, beste vriendin of collega (en haar baby!) met deze FALKE giftbox.

Ben je er − ondanks deze Moederdagtips − nog niet uit met welk cadeau je jouw moeder gaat verrassen? Doe dan wat inspiratie op tussen al het damesondergoed en onze damessokken. Enne, vergeet niet om ook even te kijken tussen de sokkencadeaus. Als je voor 22:00 uur besteld en onze gratis inpakservice aanvinkt, heb je de volgende dag al een mooi ingepakt cadeau voor mama in huis.

* jouw 10% korting geldt alleen op damesproducten van boxers.nl en boxers.be en is exclusief sale

verder naar dames ondergoed

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops