Van de bank tot je workout: PUMA ondergoed

Bezig met laden...

Wie PUMA zegt, zegt sportmerk. Toch weten echte fans dat PUMA zoveel meer is dan dat. Ook op het gebied van ondergoed! Naast sportondergoed zorgt PUMA namelijk ook voor je "gewone" dagelijkse boxershorts. Waar je in alle gevallen van verzekerd bent is kwaliteit en comfort - en dat voor de beste prijs! Of je nou bezig bent met een casual bankhangsessie of een intense workout.

PUMA ondergoed

van de bank...

Comfort hoeft niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog: soms zijn de beste ideeën de meest eenvoudige. Dat zie je wel aan de klassiekers van PUMA: stretchkatoenen boxershorts bedoelt voor elke dag. De basis bestaat uit een goede constructructie en een fijne stof met de bekende PUMA tailleband. Klassiekers krijgen hier en daar een upgrade, maar de basis voor comfortabel PUMA herenondergoedPUMA damesondergoed en PUMA kids boxershorts blijft hetzelfde.

... tot je workout!

Soms wil je fijner, zachter, beter en vooral... sneller! Daarvoor is er de bekende PUMA sportondergoed collectie. Hierin zitten heren boxershorts van microfiber. Dit is een stof die niks weegt, niet knelt, niet irriteert en enorm rekbaar is. Je moet het zien als een sportieve upgrade: al het fijne van PUMA, maar dan met alle eigenschappen om lekker in te bewegen. Ineens krijg je veel meer zin om van die bank af te komen.

Hoe jouw dag er ook uitziet, dat deze begint en eindigt in PUMA ondergoed is een feit.

verder naar PUMA ondergoed

Search engine powered by ElasticSuite
stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops