Vier de liefde in Pride underwear

Bezig met laden...

Liefde is er in alle kleuren van de regenboog – en dat vieren we! Van 30 juli t/m 7 augustus start Pride 2022: een week vol feest, kleur en vooral liefde. Zijn wie je wilt zijn en houden van wie je wilt houden, dat is toch het allerbelangrijkst? Laat zien wie je bent! Maak je statement in ons speciale Pride ondergoed. Happy Pride!

Pride ondergoed en sokken

Björn Borg Pride

Björn Borg heeft deze Pride een bijzonder doel: samen met Stichting Pride and Sports van sportvelden een plek maken waar iedereen vol trots zichzelf kan zijn. Juist omdat de sportwereld (helaas!) nog een wereld is vol taboes, is het extra belangrijk om een statement te maken. Iedereen moet kunnen zijn wie hij, zij of hen wil zijn, dus dúrf diegene te zijn en draag de speciale Björn Borg Pride boxershorts. Be Proud. Be you.

Calvin Klein Pride

Calvin Klein steunt met zijn Pride collectie The Trevor Project en ILGA World: twee organisaties die zich inzetten tegen discriminatie en zelfmoord onder de LGBTQIA+ community. Een heftig onderwerp dat wat ons betreft bespreekbaar moet worden. Omdat liefde er is in alle kleuren zijn de Calvin Klein Pride boxers zo kleurrijk mogelijk. Laat het zien – niet om anders te zijn, maar om jezelf te zijn.

en meer...

Maar dat is niet alles! Naast deze twee populaire namen supporten ook merken als Michael Kors en Hugo Boss dit jaar de LGBTQIA+ community met een Pride collectie. Verder hebben we natuurlijk ook nog genoeg andere gekleurde boxers in ons assortiment. Genoeg vrolijkheid te vinden! Zit het met de basis – je boxershort – goed? Maak van deze Pride de kleurrijkste ooit en vier de liefde met een bijpassend paar sokken.

Bekijk de vrolijkste boxers, shop je favoriete Pride ondergoed, draag het vol trots tijdens de prideweek en spread the love!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops