Calvin Klein ondergoed

Calvin Klein richtte in 1968 zijn eigen kledingbedrijf op en startte ruim tien jaar later met underwear. Met indrukwekkende advertenties en modellen als Justin Bieber en Kendall Jenner is Calvin Klein ondergoed inmiddels wereldberoemd. Het Calvin Klein ondergoed voor heren, dames, jongens en meisjes is modieus en van een fantastische kwaliteit. En wat dacht je van de mooie Calvin Klein boxershorts? Zowel de nieuwste collectie als de beste CK ondergoed en boxer deals vind je tussen onze Calvin Klein promoties!

Calvin Klein ondergoed

5 producten

sort-descending

5 producten

Calvin Klein boxershorts

Vraag je over de hele wereld aan mannen welke merken ondergoed zij kennen, dan kan het niet anders of Calvin Klein ondergoed wordt het meest genoemd. De Calvin Klein boxershorts en trunks zijn dan ook van uitstekende kwaliteit en de campagnes wereldberoemd. De best verkochte Calvin Klein boxers zijn de heren 3-packs en daarmee zit je eigenlijk altijd goed, of je nu voor low rise Calvin klein trunks of voor long fit boxers gaat. Daarnaast zijn er ook wijde boxers, jockstraps en Calvin Klein boxershorts van microfiber, oftewel: Calvin Klein heren ondergoed is er voor iedereen.

Calvin Klein ondergoed

Dat geldt ook voor het Calvin Klein damesondergoed, dat misschien wat later bekend werd maar daarna een ware inhaalslag heeft gemaakt. De fijne materialen, zoals de modern cotton serie en de Calvin Klein waistband brachten het merk tot grote hoogten. Opvallende trend de laatste jaren: de Calvin Klein bralette met Calvin Klein string zie je overal terug. Onze favoriet blijft toch wel het zwarte Calvin Klein ondergoed.

beroemdheden in Calvin Klein boxers

Het begon met de iconische zwart-wit foto’s van Mark ‘Marky’ Wahlberg en Kate Moss in Calvin Klein underwear. Later sierden onder andere Justin Bieber, Lara Stone, Kendall Jenner en daarna zelfs de hele Kardashian familie de billboards. Het zorgde voor een ware run op underwear van Calvin Klein. Tegenwoordig wil jong en oud een Calvin Klein onderbroek in zijn of haar kast hebben liggen.

Calvin Klein underwear kopen

Wil je Calvin Klein ondergoed bestellen? Komt dat even goed uit: boxers.be is de grootste webshop van de Benelux op het gebied van CK underwear. Je vindt bij ons alles wat je zoekt. De echte fans houden regelmatig de nieuwe collectie Calvin Klein trunks en boxershorts in de gaten. Koopjesjagers slaan natuurlijk hun slag in de sale. Een aantal keer per jaar vind je hier Calvin Klein ondergoed aanbiedingen of scherp geprijsde multipacks Calvin Klein boxers.