Chicamala ondergoed

Chicamala is het meisjes- en damesmerk van Muchachomalo. Je kunt Chicamala dus zien als het zusje van dit bekende boxermerk. Bij ons vind je mooi Chicamala ondergoed voor dames en meisjes in effen kleuren en met prints in verschillende thema's. Jouw nieuwe Chicamala ondergoed (of kunnen we zeggen Muchachomalo dames en meiden ondergoed?) is gemaakt van kwalitatief katoen en vooral aan het eind van elk modeseizoen zijn er enkele Chicamala onderbroeken voor meiden in de solden te vinden.

Chicamala ondergoed

9 producten

sort-descending
meisjes racer back bralette basic zwart
2 pack
meisjes 2-pack boxershorts basic grijs
2 pack
meisjes 2-pack boxershorts basic zwart
2 pack
meisjes 2-pack mini boxershorts basic combi zwart
meisjes triangle bralette basic wit
2 pack
meisjes 2-pack boxershorts basic wit
meisjes racer back bralette basic grijs
2 pack
meisjes 2-pack boxershorts chicken multi
meisjes triangle bralette basic zwart

9 producten

Chicamala boxers en bralettes

Hoewel de Spaanse naam anders doet vermoeden, is Chicamala een merk van Nederlandse bodem, opgericht door ondernemer Shirley Schoonebeek. Als vrouwelijke tegenhanger van Muchachomalo is Chicamala er voor de dames en meisjes. Met de beste materialen, mooie kleuren en prints in originele thema’s biedt Chicamala ondergoed voor dames en meisjes. Naast de Chicamala boxers zijn er verschillende bralettes in uni kleuren.

Chicamala prints

Om regelmatig verrassende vernieuwing te brengen voor alle Chicamala dames en meisjes, ontwerpt het creatieve team van Chicamala meerdere keren per jaar thematische collecties. De afgelopen jaren kwamen thema’s als ‘culture’, ‘heroes’, ‘art’ en ‘decades’ terug. Omdat de designers alles met de hand tekenen, zijn de onderbroeken zelf vaak ook ware kunstwerken. Wil je voordelige items scoren? Kijk dan eens tussen de Chicamala promoties.