CR7 boxershorts

CR7 is hét merk van een van de grootste voetballers ter wereld. Niemand minder dan Cristiano Ronaldo bracht samen met ondergoedfabrikant JBS zijn CR7 underwear uit. Net als bij Cristiano Ronaldo zelf kun je ook bij de CR7 boxershorts kracht en kwaliteit verwachten. CR7 ondergoed is er voor de man die wil dat zijn boxers perfect zitten: niet te strak en niet te los. Het populairste CR7 underwear is de effen boxershort voor heren, maar ook de toffe printjes en het jongensondergoed van CR7 vind je in onze webshop online.

CR7 boxershorts

14 producten

sort-descending
3 pack
3-pack bamboe boxers blauw II
5 pack
giftbox 5-pack boxers basic zwart
duurzaam
3 pack
3-pack bamboe boxers grijs & zwart
5 pack
5-pack boxers blauw
duurzaam
5 pack
5-pack boxers multi
duurzaam
3 pack
3-pack boxers AOP blauw & zwart
duurzaam
5 pack
5-pack boxers zwart II
3 pack
3-pack bamboe boxers zwart
5 pack
5-pack boxers zwart
duurzaam
2 pack
jongens 2-pack boxers print zwart & grijs
5 pack
jongens 5-pack boxers zwart
3 pack
3-pack boxers multi
duurzaam
3 pack
3-pack boxers combi multi III
duurzaam
5 pack
5-pack boxers combi multi

14 producten

Cristiano Ronaldo ondergoed

Over de voetbalkwaliteiten van Cristiano Ronaldo is iedereen het eens. Samen met Lionel Messi is Cristiano de smaakmaker van het hedendaagse voetbal. Maar ook de lifestyle van CR7 – de bijnaam van Ronaldo verwijst naar zijn rugnummer – wordt overal ter wereld bewierookt. Met meer dan 235 miljoen volgers op Instagram is hij een populair icoon. Niet heel gek dus dat de spits met een eigen modelabel op de proppen kwam. Het Cristiano Ronaldo ondergoed vormt daarvan de basis. Cristiano Ronaldo staat vanaf het begin zelf model en was al snel (in zijn CR7 underwear) op enorme projectieschermen te bewonderen.

CR7 ondergoed voor iedere man

Het CR7 underwear is geïnspireerd op Ronaldo's leven vol discipline en beweging, maar waarin ook tijd is voor rust en lol. Perfectionisme staat centraal en daarom is CR7 ondergoed extreem comfortabel. Toch is Cristiano Ronaldo underwear júist voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. De boxers worden namelijk verkocht in scherp geprijsde multipacks en zo af en toe kun je wat moois scoren in de CR7 boxershorts sale. Uiteraard zijn de CR7 boxers verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Op de elastische band van de CR7 onderbroeken heb je de keus tussen een CR7 of een Cristiano Ronaldo opdruk.

CR7 boxershorts

In de collectie CR7 ondergoed zijn mooie herenslips te vinden, maar het assortiment bestaat voornamelijk uit CR7 boxershorts. Deze zijn gemaakt van een fijn katoen. Wil jij er net zo uitzien als onze Portugese held? Begin met het bestellen van je CR7 onderbroeken in onze webshop en je bent al op de helft. Wil je ook de sixpack van Cristiano Ronaldo? Daarvoor zul je toch echt zelf de sportschool in moeten.