Bezig met laden...

grote maten ondergoed dames

Grote maten ondergoed: dames wij hebben grote maten slips, strings, een onderbroek met pijpjes en een bralette in een grote maat voor je. De maten XXL, 3XL, 4XL en 5XL zijn steeds populairder in ondergoedland. We vinden dat het voor zich moet spreken om genoeg op voorraad te hebben als het gaat om dames ondergoed in grote maten. Daarom is er voor jou net zo'n toffe keus op het gebied van (grote) onderbroeken. Bekijk onze blog voor grote maten ondergoed inspiratie.

grote maten ondergoed dames
filter & sorteer

producten 1-48 van 60

Pagina

grote maten ondergoed dames

Elke vrouw moet bij ons kunnen slagen voor dames ondergoed. Grote maten slips, een onderbroek met pijpjes, maar ook een bralette in een grote maat kunnen daarom niet ontbreken. Te strak ondergoed schuurt, knelt en laat van die vervelende, rode striemen achter en daarom kun je grote onderbroek maten beter omarmen. Waarom zou je dat ook eigenlijk niet doen? Grote onderbroeken zelfs hartstikke populair en er is steeds meer vraag naar grote maten ondergoed. Dames met een maatje XXL, 3XL, 4XL en 5XL laten hun mooi gevormde lichaam met curves het mooist uitkomen in bijpassend ondergoed. Grote maten, dames wees er trots op en laat je lichaam zien in grote maten ondergoed.

onderbroek met pijpjes grote maat of slip

Ons aanbod groeit als een malle als het gaat om grote maten ondergoed. Dames vinden steeds meer merken terug die hun designs ook als plus size grote onderbroek aanbieden. Zo zijn er al comfy grote onderbroeken van sloggi en ten Cate, maar is er ook trendy Calvin Klein ondergoed in grote maten. Dames kijken vervolgens naar het model die ze het liefst dragen. Zo is er vooral aardig wat keuze tussen de grote maten slips en de onderbroek met pijpjes in een grote maat, maar proberen we ook steeds meer andere type onderbroeken in maat XXL tot en met 5XL voor je online te knallen. Bekijk snel onze voorraad, gebruik de filters en vind zo je perfecte grote maten ondergoed, dames!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops