DEAL boxershorts

DEAL, voluit D.E.A.L. International boxershorts, is populair onder mannen die van wijde boxers houden. DEAL boxershorts zijn vooral bekend om twee type prints: de meer klassieke ruitjesprint en shorts met gekke afbeeldingen zoals badeendjes en lachende eekhoorns. Kun je een beetje afwisselen tussen grappige en nette DEAL boxers ;). DEAL International onderbroeken zijn 100% katoenen boxers en dat is extra prettig voor de boel daarbeneden. Kom je wat leuks uit de nieuwe collectie kopen? Of bestel je jouw DEAL underwear in de DEAL boxershorts sale?

DEAL boxershorts

producten 1-46 van 50

sort-descending

producten 1-46 van 50

DEAL boxershorts: relaxed!

Voor de mannen die de boel graag een beetje los laten hangen, zijn DEAL onderbroeken de perfecte keuze. De wijde DEAL boxers zijn gemaakt van geweven katoen en daardoor niet elastisch. DEAL bestaat al vele jaren en heeft in die tijd een grote groep fans opgebouwd: fans van dit merk vind je van jong tot oud. Om het makkelijk te maken, hebben alle boxers dezelfde scherpe prijs. Tenzij je een DEAL boxershorts aanbieding in de DEAL boxershorts outlet weet te scoren. Deze is een aantal keer per jaar bij ons te vinden.

gek DEAL International underwear

DEAL ondergoed is onder te verdelen in drie categorieën: de basis uni kleuren (wit, zwart, blauw en army), de kenmerkende ruitjes onderbroeken van DEAL en — onze persoonlijke favoriet — de gekke printjes. Op de DEAL boxershorts kom je zomaar een gebakken ei tegen. Maar ook een kangoeroe die een banaan eet, een vrolijke badeend en een kikker met een kroontje zaten eerder in de collectie van DEAL International.