Happy Socks ondergoed

De Zweedse mannen van Happy Socks begonnen in 2008 met hun sokkenmerk. Ruim zes jaar later werd het tijd voor een tweede productgroep: Happy Socks ondergoed. Hierbij bleef de merknaam in stand en daarom spreken we van Happy Socks boxershorts. Je vind de leukste onderbroeken, zowel in strak als wijd model, met de gekleurde printjes als overeenkomst met de sokken.

PS: Happy Socks voor aan je voeten shop je bij ons broertje sokken.be.

toon filter
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Happy Socks ondergoed

Pizzapunten, vliegende hartjes, flamingo’s en aardbeien: de prints op het Happy Socks ondergoed zijn precies wat je van dit merk zou mogen verwachten. Dat ‘happy’ past dus uitstekend en met de bekendheid van de merknaam ‘Happy Socks’ is het misschien wel logisch dat deze hele naam ook gebruikt wordt voor andere producten. Hoe dan ook, het is happy ondergoed waar je blij van wordt. Het meeste Happy Socks ondergoed heeft strakke, korte pijpjes maar er zijn ook enkele wijde Happy Socks boxershorts in de collectie. Het Happy Socks underwear is gemaakt van katoen en stretchkatoen.

een vrolijke dag

Als je besluit je dag te beginnen met het aantrekken van een Happy Socks boxershort, is er altijd iemand bij wie jij een glimlach op het gezicht tovert. De eerste optie is dat iemand anders jouw vrolijke Happy Socks boxer te zien krijgt, of dat nou in de slaapkamer of in de kleedkamer van de sportschool is. Een andere mogelijkheid is dat niemand zal weten dat je de dag vrolijk bent begonnen door Happy Socks ondergoed aan te trekken. Balen? Valt wel mee. In dat geval geniet je zonder dat iemand het weet zelf van een vrolijke print om je billen!

onze shops