Bezig met laden...

HEAD boxershorts

HEAD boxershorts zijn er voor alle mannen die willen presteren. Wat verwacht je anders van zo’n sportief merk? Het ondergoed van HEAD is basic, maar bevat precies dat wat nodig is: soepel katoen, hier en daar een kleur en een opvallende tailleband. De prijzen van HEAD boxershorts zijn bovendien hartstikke fijn voor je portemonnee ;).

HEAD boxershorts
toon filter

31 producten

31 producten

HEAD boxershorts

HEAD is een merk dat vooral bekend is in de wereld van tennis en skiën. Maar ook voor de man die nooit een racket aanraakt of op de latten staat, is een HEAD boxershort een goede keus. De HEAD boxers zijn namelijk ook buiten de piste en de tennisbaan uitermate geschikt.

microfiber of katoen?

HEAD maakt het je ook niet te ingewikkeld want het merk biedt namelijk een compacte collectie HEAD boxershorts, in verschillende uni kleuren en met voor de liefhebber ook boxers met een printje. De belangrijkste vraag die jij moet beantwoorden: ga jij voor een HEAD microfiber boxer of kies je voor katoen?

voordelige keus

Het mooiste aan de HEAD boxershorts is misschien wel de prijs. Ga je namelijk voor een 5-pack, dan betaal je per boxershort slechts 5 euro. Een ongekende prijs voor boxershorts van deze kwaliteit! Dus: gebruik je hoofd en kies voor HEAD ondergoed.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops