Hugo Boss boxershorts

Hugo Boss werd al in 1924 opgericht. In dat jaar startte meneer Boss een kledingbedrijf in de buurt van Stuttgart. Nu, bijna honderd jaar later, kent iedereen de Hugo Boss boxershorts voor heren. Inmiddels is Hugo Boss opgesplitst in de merken BOSS en HUGO. BOSS heeft de traditionele Hugo Boss boxershorts met het zakelijke en elegante karakter. HUGO is er voor jonge mannen én vrouwen met lef. Bekijk onze nieuwe Hugo Boss ondergoedcollectie of shop je Hugo Boss boxers in de Hugo Boss promoties!

Hugo Boss boxershorts

16 producten

sort-descending
3 pack
dames 3-pack HUGO slips wit
-21%
3 pack
dames HUGO 3-pack strings multi
3 pack
dames 3-pack HUGO strings wit
3 pack
dames 3-pack HUGO hipsters wit
dames HUGO sporty logo bralette zwart
dames HUGO sporty logo bralette wit
dames HUGO red label hipster grijs
dames HUGO red label hipster zwart
dames HUGO sporty logo slip wit
2 pack
dames 2-pack HUGO bralette zwart
dames HUGO sporty logo padded bralette wit
dames HUGO sporty logo padded bralette zwart
2 pack
dames 2-pack HUGO bralettes wit
dames HUGO red label slip zwart
dames HUGO red label slip grijs
dames HUGO red label bralette zwart

16 producten

Hugo Boss ondergoed voor heren en dames

Een echte Hugo Boss man besteedt tijd en aandacht aan hoe hij eruit ziet. De Hugo Boss boxershorts bieden hiervoor de perfecte basis. De fijne basics komen in mooi geprijsde Hugo Boss multipacks, zoals 3-packs en elk seizoen is er ook voldoende keus in Hugo Boss ondergoed met sophisticated prints. In 2018 werd naast het ‘BOSS’ label de lijn 'HUGO' ondergoed opnieuw gelanceerd met zanger Liam Payne als boegbeeld voor het Hugo Boss underwear. Bij dit Hugo Boss ondergoed ligt de focus op jonge mannen en vrouwen. 

Hugo Boss onderbroeken voor verschillende gelegenheden

Hugo Boss woven boxers, wijde boxershorts van een mooie kwaliteit geweven katoen, zijn perfect om in te chillen op de bank. Sporten als een baas doe je in het fijne microfiber Hugo Boss ondergoed, waaronder de lijnen Hugo Boss energy, move en edge vallen. Op je doordeweekse dag draag je mooie Hugo Boss trunks, boxer briefs, slips of misschien wel een jockstrap of string. Tot slot zijn er Hugo Boss boxershorts voor mannen uit de big & tall lijn in de maten 3XL, 4XL en 5XL.