JBS boxershorts

JBS Textile Group is sinds 1939 een begrip in Scandinavië en ook in de Benelux beginnen we steeds meer van de JBS boxershorts te houden. De reden? JBS underwear is basic en kwalitatief. Laten de grote samenwerkingen met namen als Cristiano Ronaldo en Carmen Electra je niet afschrikken: JBS ondergoed is toegankelijk voor elke man. De JBS boxers voor heren komen voornamelijk in katoenen 3-packs, maar ook het JBS bamboo underwear en de JBS boxershorts van microfiber zijn populair.

JBS boxershorts

11 producten

sort-descending

11 producten

JBS boxershorts: de beste kwaliteit

Hoewel JBS underwear in Scandinavië marktleider op het gebied van ondergoed is, moet dit merk in de Benelux nog doorbreken. Het liefst willen we dat iedereen kennismaakt met de extreem goede kwaliteit van JBS boxers. Want met ruim 80 jaar ervaring en continue vernieuwing, is JBS een merk waar je op kunt rekenen. JBS ondergoed is designed to relaxed: ontspannen begint bij het dragen van goedzittende kleding. Daarom voelt het materiaal van de boxers fijn aan op je huid en irriteert het waslabel niet. Ons broertje sokken.nl had al een tijdje JBS sokken online staan daarom werd het tijd voor bijpassend JBS ondergoed.

ons assortiment JBS ondergoed

Een grappig verhaal over JBS komt uit de jaren 60 en gaat over de introductie van zwarte boxershorts. Een bundel stof raakte per ongeluk vuil en toen besloot JBS zwarte onderbroeken te verkopen. Dat pakte goed uit: de zwarte boxershorts van JBS zijn inmiddels niet meer weg te slaan. Ook niet in onze shop. We verkopen effen JBS boxers voor heren in 3-packs en grotere 6-packs, van zowel stretchkatoen als milieuvriendelijk bamboe. Kom snel kennis maken met ons JBS underwear voor heren!