O'Neill boxershorts

Bij O'Neill denk je misschien niet direct aan O'Neill ondergoed, maar eerder aan de zwembroeken of ander beachwear. Toch heeft O'Neill behalve alles wat met zon, zee en strand te maken heeft ook heel fijn O'Neill underwear. De O'Neill boxershorts voor heren en dames hebben een sportieve look en functionaliteit en innovatie staan bij de onderbroeken voorop. Preseteren wordt in O'Neill boxers dus geen probleem! O'Neill underwear kopen? Je shopt het O'Neill ondergoed voor heren en dames bij ons online.

O'Neill boxershorts

15 producten

sort-descending

15 producten

de inspiratie van O’Neill underwear

Toen Jack O’Neill in 1952 in San Francisco de wetsuit bedacht, het begin van O’Neill als kledingmerk, had hij vast niet kunnen bedenken dat tientallen jaren later ook O’Neill boxershorts als een malle worden verkocht. Het O’Neill ondergoed komt in 2-packs en 3-packs, in verschillende kleuren maar met een oververtegenwoordiging van blauw, de kleur van de oceaan. Met prints van palmbladeren en golfjes is duidelijk dat ook op gebied van design de inspiratie lag waar het voor O’Neill allemaal begon: aan de kust. Een groot gedeelte van de O’Neill boxershorts collectie wordt gemaakt van organisch katoen.

O’Neill boxershorts voor heren en dames

Naast O'Neill boxers voor heren worden ook de O’Neill dames boxershorts, door het merk zelf shorty's genoemd, steeds populairder. Terwijl andere ondermode merken de laatste jaren minder aandacht zijn gaan besteden aan dames boxershorts, is O’Neill de markt opgekomen. De O’Neill boxershorts voor dames zijn van organisch katoen, betaalbaar en in basiskleuren en prints verkrijgbaar. Daarnaast vind je bij ons ook ander O’Neill ondergoed, zoals slips, hipsters en bralettes voor dames. Je vindt al het O'Neill underwear voor dames en heren online in onze webshop.