over boxers.be

Boxers.be is eind 2017 opgericht als 'broertje' van boxers.nl: de grootste boxershort-webshop van Nederland. En dat word je natuurlijk niet zomaar! 

boxers.nl in Nederland
- De Shopping Award (voorheen Thuiswinkel Award) in de categorie 'Lingerie & Ondermode' ging in 2015, 2016 en 2017 naar boxers.nl.
- Onze klanten geven ons - na meer dan 465+ beoordelingen - gemiddeld een 9,6.
- Boxers.nl heeft al sinds 2012 het Thuiswinkel Certficaat. Zo weet u zeker dat u met een gerust hart bij ons kunt bestellen.
- We werken alleen rechtstreeks met A-merken samen, zodat we kunnen garanderen dat u originele merkartikelen ontvangt.
- Bestelt u op werkdagen voor 22.00 uur, dan krijgt u de bestelling doorgaans de volgende dag in huis.
- Cadeautje? Vink bij het afrekenen de inpakservice aan en wij pakken uw cadeautje gratis feestelijk in.

Zoals u kunt zien is ons plekje in de Nederlandse boxershortwereld behoorlijk verzekerd, dus werd het tijd voor een nieuwe stap. Boxers.be werd geboren, met maar één doel voor ogen: om ook in België de allerbeste underwear-webshop te worden, en net zulke mooie dingen te bereiken! 

contact
Wij staan voor u klaar! Mail of bel ons als u vragen of opmerkingen hebt:

Mail: contact@boxers.be
Tel: 078 481890 (op werkdagen van 09.00 – 21.00)

team
Met ons team van dertig collega's werken we vanuit twee locaties in Nederland (Amsterdam en Nijverdal) hard om niet alleen de beste, maar ook de leukste boxershort-webshop van België te zijn! Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, doen we zoveel mogelijk in eigen huis: van fotografie tot logistiek en van inkoop tot marketing.

korte geschiedenis
In oktober 2011 begonnen we met de verkoop van boxershorts in Nederland: een product dat we immers zelf elke dag dragen. We combineren onze online expertise met andere zaken als inkopen van de beste merken en de mooiste boxershorts, onze passie om klanten blij te maken, het bedenken van mooie marketingacties, fotografie en bestellingen inpakken als cadeautje. Omdat we het runnen van een webshop zo leuk vonden, zijn in de loop der jaren ook sokken.nl, zwembroeken.nl en shirts.nl in het leven geroepen. De volgende stap was logisch: tijd voor internationale expansie! En daarmee was ook boxers.be een feit, net zoals sokken.be, een paar weken later. Al deze webshops samen vormen het bedrijf fashcom.

missie
Boxers.be staat voor drie dingen: service, kwaliteit en lol.

Service betekent voor ons dat onze bezoekers heilig zijn, of ze nu bestellen of niet. Onze webshop is dus snel, makkelijk in gebruik en u hoeft bijvoorbeeld niet eerst een account aan te maken voor u kunt bestellen. Daarnaast versturen we alle bestellingen die op werkdagen voor 22.00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag nog. Bestellingen van boven de 39,95 worden gratis thuisbezorgd binnen België en we pakken de boxershorts graag voor u in als het cadeautjes zijn. En mocht u vragen, opmerkingen of (onverhoopt) klachten hebben? U kunt ons mailen en bellen en wij beloven snel te reageren.

Kwaliteit ziet u aan de merken die we voeren: Bjorn Borg, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Muchachomalo en vele andere topmerken. Wij willen zorgen dat u met een kwalitatieve boxershort de dag begint. Ook in onze eigen dienstverlening is kwaliteit ontzettend belangrijk: een website die ook goed bereikbaar is tijdens drukke dagen en een pakketje dat niet onderweg al uit elkaar valt.

Lol is misschien de pijler die u het minst snel verwacht bij een webshop. Maar plezier is waar we voor werken en dat is ook wat we willen uitstralen met onze webshop. Grijze, saaie websites met de productteksten van fabrikanten zijn er immers al genoeg. Door af en toe een klein grapje in onze marketing en communicatie, leuk beeldmateriaal en mooie boxershorts hopen we dat u ook plezier beleeft aan het bezoeken van de webshop en (eventueel) het bestellen. 

onze shops