Sapph boxers

Bij het Hollandse merk Sapph moet je zijn als je op zoek bent naar exclusief heren ondergoed. Want al ken je Sapph misschien meer van de lingerie, ook de boxershorts voor mannen zijn niet mis. Dankzij de zachte materialen, perfecte fit en opvallende prints weet Sapph kwaliteit feilloos te combineren met fun en staat jouw comfort altijd bovenaan.

toon filter

6 producten

 1. 2 Pack
  basic 2-pack blauw
  Sapph basic 2-pack blauw
  Vanaf 29,95
  shop nu
 2. 2 Pack
  basic 2-pack zwart
  Sapph basic 2-pack zwart
  Vanaf 29,95
  shop nu
 3. 2 Pack
  vince microfiber 2-pack multi
  Sapph vince microfiber 2-pack multi
  Vanaf 35,00
  shop nu
 4. 2 Pack
  tyler microfiber 2-pack multi
  Sapph tyler microfiber 2-pack multi
  Vanaf 35,00
  shop nu
 5. -33%
  2 Pack
  2-pack mason roze & blauw
  Sapph 2-pack mason roze & blauw
  Vanaf 19,95 Normale prijs 29,95
  shop nu
 6. 2 Pack
  ethan microfiber 2-pack multi
  Sapph ethan microfiber 2-pack multi
  Vanaf 35,00
  shop nu

6 producten

Sapph heren ondergoed

Bij Sapph zullen de meeste mensen als eerste denken aan schaars geklede dames in mooie lingerie. Dat is ook niet zo gek, want met dat beeld op billboards door heel Nederland werd Sapph in 2005 geïntroduceerd. Marketing op het randje, of voor sommige mensen er misschien overheen. Inmiddels heeft ook het Sapph heren ondergoed naam gemaakt. Een bekende naam die daaraan heeft bijgedragen is Remy Bonjasky. Deze kickbokser was in 2010 het gezicht van de Sapph boxers campagne.

Sapph boxers

Sapph boxershorts zijn verkrijgbaar in de materialen katoen en micro. Uiteraard zijn de Sapph heren boxers tijdens elke gelegenheid te dragen, maar de Sapph microfiber boxershorts zijn extra goed geschikt tijdens het sporten. Dit komt door de stevige micro kwaliteit, dat vocht afdrijft en niet absorbeert. Dus of je nu gaat kickboksen, voetballen of tennissen: Sapph ondergoed is er voor jou.

onze shops