SAXX Underwear

Bij SAXX Underwear vonden ze dat er een comfortabelere manier moest zijn om je, eh, zaakje op te bergen. Geïnspireerd op een honkbalhandschoen bedacht SAXX de BallPark Pouch™: een speciale sectie die ervoor zorgt dat de boel daarbeneden netjes gescheiden blijft van je bovenbenen. Het unieke SAXX ondergoed is ook nog eens gemaakt in Three-D Fit en met platte naden voor de perfecte pasvorm.

toon filter

5 producten

 1. -60%
  vibe short letter print multi
  SAXX vibe short letter print multi
  Vanaf 12,90 Normale prijs 31,90
  shop nu
 2. -47%
  vibe short gradient stripe zwart
  SAXX vibe short gradient stripe zwart
  Vanaf 16,90 Normale prijs 31,90
  shop nu
 3. -47%
  vibe short camo grijs
  SAXX vibe short camo grijs
  Vanaf 16,90 Normale prijs 31,90
  shop nu
 4. -56%
  vibe black galaxy zwart
  SAXX vibe black galaxy zwart
  Vanaf 13,90 Normale prijs 31,90
  shop nu
 5. -47%
  ultra fly short blauw
  SAXX ultra fly short blauw
  Vanaf 16,90 Normale prijs 31,90
  shop nu

5 producten

SAXX Underwear

De oprichters van SAXX Underwear vonden maar geen boxershorts die comfortabel genoeg waren. Daarom besloten ze zelf SAXX boxershorts te maken die wél aan hun eigen standaarden voldoen. Dat ze inmiddels fans hebben, blijkt wel uit hun reviews. Zo schrijft Ryan over SAXX Underwear: “Only three things will ever touch my balls: my wife, SAXX, and a doctor if it’s absolutely necessary.” De kans dat ze dit bij SAXX Underwear zelf verzonnen hebben is natuurlijk groot, maar humor hebben ze in elk geval.

SAXX ondergoed

Het SAXX ondergoed is zo ontworpen dat het perfect past bij jouw activiteit. Er zijn verschillende lijnen voor alledaags gebruik, zoals de superzachte Vibe, maar er zijn ook specifieker modellen binnen SAXX Underwear. Zo werd de Quest al uitgeroepen door National Geographic als ‘het perfecte ondergoed voor op reis’ en is er Kinetic om in te sporten.

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops