Bezig met laden...

SKINY ondergoed

SKINY ondergoed laat zien: houden van je eigen lichaam is helemaal niet moeilijk. Als je er maar voor zorgt dat de kleding die het dichtst op je lichaam zit sexy en comfortabel is. Daarom koos de Oostenrijkse familie achter dit ietwat brutale merk de naam SKINY. ‘SKIN’ staat voor de huid de ‘Y’ staat voor you. Zelfvertrouwen krijgen in je eigen skin is voor elke man het allerbelangrijkste, dus dan is het fijn dat SKINY ondergoed daarbij kan helpen.

SKINY ondergoed
toon filter

28 producten

28 producten

SKINY ondergoed heren

In moederland Oostenrijk is SKINY ondergoed één van de leidende merken op de markt. Met hun perfecte prijs-kwaliteitverhouding en vernieuwende marketingcampagnes vonden wij het hoog tijd worden dat ook de Nederlandse man kennis zou maken met SKINY boxershorts. Verwar SKINY echter niet met skinny, want de SKINY boxershorts zijn er gewoon in alle gangbare maten.

katoen en microfiber

De meeste SKINY boxershorts zijn gemaakt van zacht stretchkatoen. Deze boxers zijn er in 2-packs print/uni en 3-packs uni in verschillende kleuren. Ook de fan van microfiber zit goed bij SKINY ondergoed: de power line zorgt voor een klassieke look en de active per4mance is het perfecte underwear om in te sporten. Hou dit merk in de gaten, want we gaan de komende tijd nog veel horen van SKINY.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops