sloggi ondergoed

Sloggi underwear is bij het grote publiek voornamelijk bekend van sloggi damesondergoed en bijbehorende billboards. Toch produceert sloggi ook al sinds 1986 sloggi herenondergoed en is sloggi in de Benelux één van de grootste merken als het om boxershorts gaat. Daarom kunnen sloggies niet op boxers.be ontbreken. Dus wil je sloggi online bestellen? In onze webshop vind je sloggi ondergoed variërend van een katoenen tot microfiber sloggi onderbroek. Acties vind je in onze sloggi solden.

sloggi ondergoed
Geen producten gevonden voor deze selectie.

sloggi ondergoed

Wie ondergoed zegt, zegt sloggi. Het merk wordt dan ook letterlijk van hier tot Tokio verkocht. Sinds de oprichting zijn er al meer dan een miljard stuks sloggi ondergoed over de toonbank gegaan. De nieuwste productinnovatie binnen de wereld van sloggi damesondergoed is de sloggi zero feel. Deze lichte sloggi onderbroek heeft geen naden of beugels en laat geen afdrukken op de huid achter. Wij hebben al veel enthousiaste klanten voor deze lijn en sloggi zegt er zelf over: “bevrijd jezelf met sloggi zero feel”.

sloggi boxershorts

Natuurlijk vind je bij ons ook sloggi ondergoed voor heren. Een van de best verkochte items voor mannen is de sloggi basic long, een stretchkatoenen boxershort met extra lange pijpjes. Maar hou je nou helemaal niet van stof om je benen, dan zijn er natuurlijk ook gewoon sloggi slips. Je ziet alle soorten onderbroeken terug in onze nieuwe collectie en sloggi solden inclsuief jaarlijkse sloggi actie.

vernieuwende marketing

Innovatie zie je niet alleen terug binnen de producten van sloggi ondergoed. Ook op het gebied van marketing worden er vernieuwende concepten uit de kast gehaald. Zo lanceerde sloggi al eens een wedstrijd ‘de mooiste billen van Nederland’. Het sloggi ondergoed is ook regelmatig in vrolijke spotjes op TV te bewonderen. Zo was er de campagne van WOW comfort, een BH die zo lekker zit dat zelfs een man hem aan zou trekken. Nou heren, er is niemand die je tegenhoudt om een BH van sloggi te kopen ;).