Bezig met laden...

sportondergoed heren

Sportondergoed voor heren is niet zomaar ondergoed: sportboxershorts zijn speciaal gemaakt voor intensieve work-outs, zoals hardlopen of een stevige gymsessie. Niet zo gek dus, dat heren hardloopondergoed en elk ander sportondergoed heren helpt bij hun prestaties. De sport boxershorts voor mannen op deze pagina hebben vaak unieke materialen en/of speciale mechanismen die helpen om het meeste uit je sport te halen. Sportondergoed voor heren kopen? Vind jouw ultieme heren sportonderbroek hier.

sportondergoed heren
filter & sorteer

45 producten

sportondergoed heren

Twijfel je nog of het wel nodig is, zo’n sportonderbroek? Heren, de keuze is natuurlijk aan jullie, maar we weten wel zeker dat sport ondergoed stukken lekkerder zit als je veel beweegt. Dat komt doordat een hardloop onderbroek, of voor welke sportieve activiteit jij je sport boxer ook gebruikt, is gemaakt van elastisch microfiber. En microfiber ondergoed, heren, dat zit echt als een tweede huid om je lichaam! Sport ondergoed van microfiber, oftewel polyester, polyamide of nylon is ontzettend zacht en vochtdoorlatend. Geen wonder dus dat dit droommateriaal perfect is voor sportondergoed, heren.

voetbal of hardloop onderbroek heren

Sport boxershorts verschillen niet veel per soort sport en dat is nou juist het handige aan je sport onderbroek. Het maakt niet uit of je zoekt naar voetbal, fitness, tennis of hardloop ondergoed. Heren: met ons multifunctionele sport ondergoed zit er altijd iets voor jouw favoriete hobby bij. Je kunt namelijk altijd lekker vrij bewegen zonder dat een sport boxer gaat knellen. Weer een nieuwe reden om vóór je volgende hardloopsessie te shoppen voor hardloop ondergoed, heren!

sportonderbroek merken

Als het gaat om merken sportondergoed: heren, er komen bij ons verschillende namen voorbij. PUMA is bijvoorbeeld bekend in de wereld van sport boxershorts vanwege de sportieve look en ventilerende meshpanels op een sportonderbroek. Heren boxers met een printje gezocht? Björn Borg heeft niet alleen een basic sport onderbroek, maar ook veel op het gebied van vrolijk geprint sportondergoed. De speciale specs van al deze merken zorgen ervoor dat jouw sport boxershort altijd perfect zit. Je hoort het al mannen: snel met z’n allen aan het sport ondergoed.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops