Superdry boxershorts

Superdry boxers zijn minstens even kleurrijk als dit merk zelf - om de Superdry onderbroeken met felle neonkleuren en logo’s kunnen weinig mannen heen. Superdry boxershorts voor heren zijn van een topkwaliteit en zitten comfortabel dankzij de combinatie van katoen en elastaan. Kortom: Superdry ondergoed is een aanwinst voor je boxerlade. Op zoek naar koopjes? Bekijk de Superdry promoties!

Superdry boxershorts

14 producten

sort-descending
3 pack
3-pack boxer trunks multi N2H
duurzamer
3 pack
3-pack boxers multi 6PD
nieuw duurzamer
3 pack
3-pack boxer trunks zwart
3 pack
3-pack boxer trunks basic blauw II
duurzamer
-17%
2 pack
2-pack boxer trunks dual logo zwart
duurzamer
-28%
3 pack
3-pack boxer trunks multi 6PC
duurzamer
-33%
2 pack
2-pack boxer trunks blauw
3 pack
3-pack boxers basic zwart II
duurzamer
3 pack
3-pack boxers zwart
-28%
3 pack
3-pack boxers blauw
-28%
3 pack
3-pack boxer trunks blauw
duurzamer
3 pack
3-pack trunks blauw II
-28%
3 pack
3-pack boxers combi zwart
-43%
3 pack
trunks 3-pack multi 4IX
duurzamer

14 producten

het begin van Superdry boxers

Superdry werd groot met de Superdry T-shirts met Japanse tekens, die ook in Nederland veelvuldig over de toonbank gaan. Je zou dus Aziatische roots verwachten bij dit merk, maar Superdry is toch echt opgericht in Londen. Inmiddels is er zoveel meer dan alleen T-shirts. De collectie loopt uiteen van schoenen tot jassen en van wintersportkleding tot Superdry zwembroeken. In onze webshop vind je uiteraard het kledingstuk waar het ‘s ochtends allemaal mee begint: Superdry boxers.

Superdry ondergoed voor heren

Superdry ondergoed voor heren onderscheiden we twee typen: de Superdry trunks met korte pijpjes en de Superdry boxershorts met langere pijpjes. Camouflage, strepen en stippen zijn prints die vaak terugkomen op het Superdry ondergoed. Hou je meer van uni dan is er ook voldoende keus, zowel in basics als meer opvallende kleuren. Voor alle heren kun je bij ons een mooie Superdry onderbroek online kopen. Ga je voor een 2-pack of 3-pack?