Bezig met laden...

ten Cate ondergoed

Ten Cate ondergoed is de beste keus voor de hele familie: sinds 1952 maakt dit oerhollandse merk de fijnste onderbroeken voor heren, dames en kinderen. Dankzij veel innovaties in eigen huis is ten Cate een van de toppers in de ondergoedwereld. Met de nieuwe lijnen van het merk in 2017 spreken de ten Cate onderbroeken bovendien een steeds grotere doelgroep aan. Op deze pagina vind je ten Cate boxershorts uit de nieuwe collectie en ten Cate promoties.

ten Cate ondergoed
filter & sorteer

producten 1-48 van 96

Pagina

ten Cate ondergoed

Het ten Cate ondergoed behoort tot het best verkochte van Nederland. Dat had oprichter Loets ten Cate, beter bekend als L. ten Cate, natuurlijk ook niet kunnen voorspellen toen hij zo’n 70 jaar geleden de eerste rondbreimachines van Amerika naar Nederland haalde. Naast slips en boxers, zijn ook de ten Cate T-shirts de moeite waard om eens te proberen.

ten Cate ondergoed dames

De ten Cate ondergoed dames lijn heeft een grote schare trouwe gebruikers. De basic collectie, met daarin shorts maar ook midi en maxi slips, staat bekend om de mooie prijs-kwaliteitverhouding. In 2009 werd ten Cate secrets geïntroduceerd. Sensueel, luxueus en naadloos ondergoed dat direct omarmd werd. Het ten Cate secrets ondergoed voor dames is de laatste jaren alleen maar populairder geworden en uiteraard shop je deze lijn ook bij ons.

ten Cate ondergoed heren

De ten Cate boxershorts zijn prettige basics, van een goede kwaliteit en met een volwassen uitstraling. Het ten Cate ondergoed voor heren werd, samen met de verpakking, een aantal jaar geleden helemaal vernieuwd. Naast de bekende stretchkatoen kwaliteit zijn er nu ook steeds meer ten Cate boxershorts van bamboe te koop.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops