x

winter sale - tot 50% korting op je favoriete merken

terugsturen

Bezig met laden...

Binnen 30 dagen nadat je je pakket hebt ontvangen, mag je bij ons een retour melden.
Dit kun je doen door de producten meteen terug te sturen, maar je mag ons ook eerst mailen dat (een deel van de) bestelling retour komt, bijvoorbeeld door gebruik te maken van het Europees modelformulier voor herroeping (gebruik van dit formulier is overigens niet verplicht). Na zo’n mailtje heb je 14 dagen om de boel daadwerkelijk naar ons terug te sturen.
Zodra wij je terugzending ontvangen hebben, zorgen wij dat je in ieder geval binnen vijf werkdagen je geld terug krijgt. Alleen als je je hele bestelling hebt teruggestuurd, zul je ook de verzendkosten van de standaardlevering ontvangen - dit geldt niet wanneer je slechts een deel van je bestelling terugstuurt. Het terugstorten gebeurt altijd op hetzelfde betaalmiddel als waarmee je in eerste instantie hebt besteld. Wij mogen bovendien wachten met terugbetalen tot we de producten terug hebben, of tot jij hebt aangetoond dat je ze hebt teruggestuurd.

Heb je nog vragen over terugsturen of is er echt iets mis met het product (bijvoorbeeld een productiefout of wanneer er een verkeerd product geleverd is)? Dat lossen we graag goed op, uiteraard ook zonder dat jij kosten maakt. Neem in dat geval even contact met ons op.

zo stuur je iets terug

Voor het retour sturen van een producten rekenen wij 2,95. Dit bedrag wordt ingehouden op het terug te storten bedrag. Belangrijk: vraag een terugstuursticker aan bij onze klantendienst! Hierop staat automatisch het juist antwoordnummer. Volg dus altijd deze stappen:
- Mail de klantendienst om een terugstuursticker aan te vragen
- Vul het bijgeleverde terugstuurformulier in en vermeld hierop je ordernummer
- Stop de producten én het formulier samen in een terugstuurpakket
- Geef je terugzending af bij het dichtsbijzijnde PostNL-punt (locaties: www.postnl.be/locatiewijzer)
- Bewaar je verzendbewijs goed, want hiermee kun je je pakket volgen

kosten

1. retourneren
De kosten voor het retourneren zijn 2,95. Deze worden ingehouden op het retourbedrag.
Bij een volledige retour storten wij de verzendkosten terug in het geval dat je die moest betalen bij het plaatsen van je bestelling.

2. ruilen
De kosten voor het terugsturen van een te ruilen artikel zijn 2,95. Aan de hand van het door jouw ingevulde orderformulier, maken wij jouw ruiling in orde.
Voor de kosten die voortkomen uit een ruiling sturen wij een betaallink toe. Wanneer deze betaling is voldaan, sturen wij jou de ruiling toe.
Gaat bij de ruiling alles retour (volledige ruiling), dan storten wij de verzendkosten terug in het geval dat je die moest betalen bij het plaatsen van je bestelling.

3. fout in levering
Zijn producten beschadigd of heb je een verkeerd product ontvangen? Dan berekenen wij geen retourkosten en is je retour gewoon gratis.

4. zelf pakketsticker gekocht
Wanneer er zelf een pakketsticker is gekocht, kunnen wij deze kosten niet compenseren. Wel zullen wij in dat geval geen 2,95 aan kosten in rekening brengen.

passen

Je nieuwe boxers, sokken, shirts of zwembroeken passen mag natuurlijk! Maar hierbij is het noodzakelijk dat je een beetje aan de hygiëne denkt. Pas daarom je nieuwe boxers of zwembroeken niet direct op de huid, maar altijd over een andere boxer of slip heen. Dit is nodig omdat we geen gebruikte of gewassen producten terugnemen. Voor panty's geldt dat je ze wel uit de verpakking mag halen om te bekijken, maar niet om te passen. Een panty kan bij het passen namelijk makkelijk vervormen of beschadigen.

Wees bovendien voorzichtig met de verpakkingen: als je iets retour wilt zenden, moet je de verpakking zo intact mogelijk houden. Denk hierbij aan doosjes, kaartjes, labels of zakjes: scheur deze niet kapot. Scheur ook geen etiketten van je sokken of shirts en bewaar de doosjes van je boxers of sokken nog even, als je niet zeker weet of alles past. Het is namelijk niet noodzakelijk om de verpakkingen open te scheuren om te bepalen of je het artikel wilt houden.

Samengevat:
- Je mag alle items behalve panty's passen, maar als een product daadwerkelijk gedragen, gebruikt, gewassen of beschadigd is, dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering.
- Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering door gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking vast te stellen.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops